Sportfogadás tippek: Brazília - Uruguay

2013-06-26
A Konföderációs Kupa egyik elődöntőjében dél-amerikai, a másikban európai párharcra kerül sor. Az esélyek elég egyértelműnek látszanak, de a labda ezen a tornán is gömbölyű!

Brazília-Uruguay

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.57

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

Brazília és Uruguay meccse mindig érdekesnek ígérkezik! Régen találkoztak már egymással, a dél-amerikaiak ki vannak éhezve erre a találkozóra. Hogy teljes legyen a latin feeling, Osses sporit küldte a FIFA erre a találkozóra, így igen jó esély van rá, hogy a piros lap is felmutatásra kerül :D

Ami az eddigi találkozókat illeti itt a Konföderációs Kupán, Brazília mindhárom meccsét megnyerte. Japán gyámoltalanul játszott ellenük, sima 3-0. Mexikó már nagyobb erőbedobásra késztette a Selecaot, de a 2-0 így is összejött! Olaszország ellen már gólokat is kaptak, de Neymarék vertek egy négyest, és oldalvonalra tették Balotellit, valamint Abatet, aminek a spanyolok örülnek talán a legjobban.

A Selecao, és az egész torna legjobbja eddig egyértelműen Neymar, mindhárom meccsén a találkozó legjobbjának választották! Lugano, a veterán uruguayi úgy nyilatkozott a brazil zseniről, hogy Neymar bolondot csinál a sporikból. :D Az uruguayi bekk a fools szót használta, aminek azért van több jelentése is, de a lényege az volt, hogy Neymar színészkedését minden spori megeszi, és ha ő a földre kerül, azt egyből lefújják.

Lugano ezzel Osses sporinak üzent, hogy nem kéne mindent a brazilok javára ítélni, de félő, hogy keményen a hazaiaknak vezeti majd a meccset!

Ne feledjük, hogy Brazíliában nem túl rózsás a helyzet, az emberek ki vannak akadva, hogy az Olimpia és a közelgő VB rengeteg pénzt elvisz, miközben emberek millió éheznek. A brazil nép száját csak egy esetleges tornagyőzelemmel lehet befogni. Talán azt még valahogy megemésztenék, hogy a döntőben a mindent nyerő spanylok megverik a Selecaot, de ha Uruguay ejti őket az elődöntőben, talán még forradalom is lenne...

A FIFA nem fogja engedni, hogy Uruguay nyerjen. Sajnos a futball politika is, márpedig itt egy uruguayi siker nagyon rossz irányba terelné a dolgokat.

Ugyankkor Suarezt, Cavanit vagy Forlant aligha érdekli a brazil közvélemény, ők azért menni fognak előre a győzelem reményében. Más kérdés, hogy majd menet közben megérzik saját bőrükön, hogy bármit tesznek, ők itt nem nyerhetnek!

Egy gólra viszont minimum jók lesznek, nem sebezhetetlen a brazil védelem. Ha Marcelo és Dani Alves nem zár vissza időben, simán a védelem mögé lehet kerülni. Az uruknak nincs veszíteni valójuk, fel fogják vállalni a nyílt játékot.

Lesznek itt gólok, pláne ha felvállalja Uruguay azt a játékot, amit Nigéria ellen. Ott ugyanis három védővel, és egy megerősített középpályával játszottak, elöl pedig Cavani, Forlan és Suarez is a kezdőbe került. Bár ha így nézzük, a brazilok rendre két védővel játszanak, hisz Marcelo és Dani Alves többet van a középpályások vonala előtt, mint mögött.

Ezt a meccset mindkét csapat meg akarja nyerni, itt nem lesz helye 'mutyikolásnak' Neymar újra bizonyíthatja, hogy mekkora ász ő valójában, és az is biztos, hogy nemcsak Osses sporiból csinálna bolondot, de Muslerából, és az uruguayi védelemből is. Hatalams formában a vékonydongájú brazil csatár, eddig minden meccsén beköszönt, miért lenne ez ma másként?! Brazil oldalon kérdéses, hogy Pelipao mester ismét Hulknak szavaz bizalmat, vagy Lucas Moura végre kezdőként is megkapja a lehetőséget. bár ahogy az öreg brazilt ismerhetjük, Hulk lesz ott a kezdőben, és ez a keményen játsszó uruk ellen talán megfelelő döntés részéről!

Mi minimum három gólra számítunk ma este, a tippünk 2-1-es, vagy 3-1-es hazai siker.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,