Sportfogadás tippek: Brazília - Panama

2014-06-03
Brazília még két edzőmeccset játszik a viágbajnokság előtt. Ma este 21:00-ás kezdettel (CET) Panama lesz az ellenfél. A végeredmény nem kérdés, a gólok száma igen.

Brazília - Panama

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.30

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Brazília a tavalyi Könföderációs Kupa győzelem után 8 edzőmeccset játszott. Ebből a nyolc találkozóból hetet megnyert a Selecao, Svájc ellen viszont meglepetésre kikapott. Most 9 nappal a VB előtt már élesek a srácok, kizárt, hogy Panama ellen meglepetés szülessen.

Scolari az elmúlt napokban kifakadt, hogy a játékosok nem teszik oda magukat edzésen úgy, ahogy kéne. Lébecolnak, lazsálnak, aminek a Felipao becenévre hallgató mester hangot is adott. Persze senki sem tudja, mi igaz ebből.

Panama egy kellemes ellenfél, a CONCACAF zóna csapata nem túl gyenge, de nem is túl erős. Nem lőnek sok gólt, de nem is kapnak sokat. Ma azért vélhetően fognak, mert itt 90 perc egykapuzás megy majd a pályán. Panama elen a brazilok talán azt szeretnék szimulálni, mit kell majd játszani betömörülő védelem ellen.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy Scolari milyen kezdőt küld pályára. Azt tudni, hogy nagyjából melyik az a 11 játékos, akik kezdenek a horvátok ellen. Már a tavalyi Könföd. Kupán is megvolt az alapcsapata a braziloknak, és azóta sem sokminden változott. Lehet, hogy ma nem pont az a 11 játékos lép pályára, akik a nyitómeccsen, de ennek a brazil csapatnak nincs gyenge láncszeme. Várják már a srácok, hogy végre meccset játszanak, és ha edzőmeccs is, de látjuk majd a brazilokon, hogy ha valamelyik ország világbajnok szeretne lenni, akkor a brazilokat kell megverni.

Az is lehet, hogy a Selecao nem nyújt majd 100 %-ot, sőt szinte biztos. Az viszont nagyon sanszos, hogy félgőzzel is lőnek hármat Panamának. A meccset a Story4 élőben közvetíti este 21 órától, aki tudja, mindenki nézze, mert a szórakozás garantált.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,