Sportfogadás tippek: Brazília - Mexikó

2015-07-10
Csütörtökön kezdődött a 2015-ös strandfoci-vb Portugáliában. Az A és a B csoportban a favoritok hozták a kötelezőt, ma a C és a D csoportban rendeznek meccseket.

Brazília - Mexikó

Tipp: 9.5 gól felett

Odds: 1.70

Iroda: TippmixPro

Kezdés: péntek 18:30

 

Brazília mindenben jó, ami foci. Nagypályás foci, futsal, és persze jók strandfociban is. Sőt talán a legjobbak, bár ezt nehéz egyértelműen kijelenteni. Az viszont nem vitás, hogy a brazilok most is a vb-győzelem esélyesei közé tartoznak.

A 2009-es vb-t megnyerték, de 2011-ben és 2013-ban is dobogón zárt a dél-amerikai együttes. A brazilok játsszák talán a legszebben ezt a játékot. Nem erőlködnek, nem görcsölnek, de a strandfoci nem is erről szól. A meccsek alatt végig megy a zene, és bizony a braziloknak vérükben van ez a játék.

A sárga-kékek rendre elpáholják Mexikót strandfociban. Az elmúlt két évben Brazília négyből négyszer nagyon elverte Mexikót. Volt itt 11-2, 10-1, 8-2 és 8-3 -természetesen- mindig Bruno Xavier-ék javára.

Most is nagy brazil fölény várható, a dél-amerikaiak lőnek vagy 8-10 gólt, de Mexikó is betalál majd párszor, a brazilok képesek belehalni a szépségbe, és 4-5 gólos előnynél már alábbhagy a figyelem is, ami a védekezés részét illeti a játéknak. Egyébként ebben a négyesben még Irán és Spanyolország kapott helyet, Brazília ezután Iránnal játszik, és ha az első két meccsét megnyeri, akkor a spanyolok elleni találkozó már csak a csoportelsőségről szól, a továbbjutás zsebben lesz!

Címkék: sportfogadás, tipp,