Sportfogadás tippek: Brazília - Mexikó

2014-06-17
Ma este 21 órától (CET) rendezik a Brazília-Mexikó meccset. Az első fordulóban mindkét együttes győzött, tehát a rajt jól sikerült. Nézzük, mi várható a Brazília-Mexikó találkozón

Brazília - Mexikó

Tipp: Fred kapuralövéseinek száma: 1.5 felett

Odds: 2.10

Iroda: unibet

Kezdés: ma 21:00

 

Tegnap hasonló típusú tippünk volt, akkor Cristiano Ronaldo volt a célkeresztben. Nos, Ronaldo hozta is a tippet, bár nagyon rezgett a léc. Csak a hosszabbításban lőtt szabadrúgása találta el másodjára a kaput, de a lényeg, hogy jött a tipp.

Most egy másik játékossal próbálkozunk, ő pedig a brazilok kilencese, Fred. A brazil bajnokságban futballozó csatárnál sokak szerint van jobb a világon, ám Scolari valamiért csak kitart mellette. Frad pedig bizonyít, rugdosta a gólokat a Konföderációs Kupán, és az felkészülési meccseken is. A szerbek elleni győzelem például az ő zsenialitásának volt köszönhető, amikor a földön fekve kotorta be a meccs egyetlen gólját.

Fred mögött remek játékosok játszanak. Neymar bal szélen, Hulk jobb szélen, és irányítóban Oscar, aki a nyitómeccsen is hatalmasat játszott. Paulinhónak és Gustavónak is van irányítói vénája, szóval Fred mögött nem akárkik játszanak.

A Fluminense támadója érzi a kaput, és egy csatárnál ez a minimum. Mindig ott van, ahol kell, és akkor, amikor kell. A brazilok képesek a helyzeteiket a végsőkig játszani, márpedig a támadások csúcsán általában a csatár, jelen esetben Fred áll. Fejjel is gyakran veszélyeztet, és mivel mindig ott poroszkál a büntetőterületen belül, a lecsorgókat is gyakran ő pofozza újra kapura.

Az első meccsen nem villant Fred, Oscar és Neymar elintézte a dolgokat. Most könnyen lehet, hogy Hulk és Fred lövi majd a gólokat. Ráadásul Fredet majd Rafa Marquez fogja, aki azért már nem fiatal. Sok-sok brazil helyzet várható, sok kapuralövéssel, és bizony igencsak jó esély van rá, hogy a Selecao kezdőjének csatára, Fred kétszer tűz alá vegye a mexikóiak kapuját! Az odds pedig egészen kiváló, 2.10-ért vétek lenne otthagyni.

Várható kezdőcsapatok:

Brazília:J. Cesar-D. Alves-Thiago Silva-David Luiz-Marcelo-Paulinho-Luiz Gustavo-Hulk-Oscar-Neymar-Fred

Mexikó:Ochoa-P. Aguilar-F. Rodriguez-R. Marquez-H. Moreno-Layún-H. Herrera-J. Vazquez-Guardado-dos Santos-Peralta

Sok sikert, és jó szórakozást mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,