Sportfogadás tippek: Brazília - Mexikó

2013-06-19
Az első körben minden meccsen esett legalább három gól! Reméljük a csapatok nem változtatnak jó szokásukon, és a továbbiakban is izgalmas, gólgazdag mérkőzéseket láthatunk a Konföderációs Kupán!

Brazília - Mexikó

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.60

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

A házigazda Brazília a torna nyitómeccsén 3-0-ra lenyomta Japánt. Neymar, Paulinho és Jo góljaival 3-0-ra nyert a Selecao, meggyőző játékkal, kevés hibával játszottak.

Mexikó viszont a brazilokkal ellentétben vereséggel nyitott, így nekik a mai meccsen mindenképp pontot, de sokkal inkább pontokat kell szerezni! Ez viszont nem tűnik könnyű feladatnak...

Viszont tény ami tény, a 2000-es években Mexikó törte a legtöbb borsot a brazilok orra alá! Legutóbb is az el Tri nyert méghozzá 2012-ben egy barátságos meccsen. A 2005-ös Konföderációs Kupán is lenyomta az el Tri a Selecaot, szóval Neymarék nem mehetnek biztosra, nagy mumusa Mexikó a braziloknak.

Persze a múltbéli statisztikák néha semmit sem jelentenek, és vélhetően nem fognak most sem. Hazai közönségük előtt a brazilok Anglia, Franciaország és legutóbb Japán ellen is nagyon sok helyzetet dolgoztak ki. Anglia ellen 2-2-t játszottak, de mezőnyben ők domináltak, szerencséjük volt Rooneyéknak, hogy minden valamire való helyzetükből gólt lőttek.

Ma is ez várható, azaz 3-4 brazil gól. Ez a Neymar-Oscar-Hulk trió Fred mögött jól működik, és ne feledjük, hogy Marcelo és Dani Alves is csak papíron játszik védőt.

Mexikó védelme az olaszok ellen is rengeteg hibát követett el. Elpasszolt labdák utolsó emberként, emlékezzünk csak vissza, amikor az első félidőben egy védő odapasszolta Balotellinek a labdát. Ha kicsit higgadtabb, vagy jobban céloz annál az emelésnél... De nem csak ez az egy baki volt, rengeteg hibával játszott Mexikó csapata. Főleg a védelem volt zavarba hozható, és ha nem jaívítják ezeket a hibákat, ma is rá fognak faragni.

Mivel Mexikónak nyerni kéne, így nyílt meccsre lehet számítani. Amúgy sem az a bekkelős csapat Mexikó, Brazília pedig Brazília, vérükben van a FOOTBALL! :D

Gólzáporra számítunk, tippünk pedig 3-1, vagy 4-1. (Azt sem szabad elfelejteni, hogy ha a brazilok nyernek, már az olaszok elleni meccstől függetlenül továbbléptek. A Selecaonak is megvan tehát a célja, ők is győzni akarnak ma este!)

Sok sikert mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,