Sportfogadás tippek: Brazília - Kolumbia

2014-07-04
Ma kezdődnek a negyeddöntők a brazíliai futball-világbajnokságon. Pénteken este 22 órától (CET) lép pályára a Selecao, és próbálja feledtetni a szurkolókkal a Chíle elleni gyalázatos teljesítményt. Az ellenfél Kolumbia csapata lesz.

Brazília - Kolumbia

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.30

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

Bizony-bizony, Chíle ellen bántóan gyenge volt a brazil-válogatott. A játéka nem volt szép, de még eredményes sem. Egy paraszthajszálon múlt a csapat kiesése, ha az istenek nen segítenek fentről, Neymarék már TV-ből nézik a tornát. Emlékezhetünk Pinilla zúgó keresztlecet lőtt, ha 5-10 centivel lejjebb megy az a labda, most Chíle játszik Rodriguezékkel.

Neymar is nyilatkozta a meccs után, hogy rendkívül gyengén játszottak, ő maga is elismerte, hogy ez volt élete egyik legrosszabb meccse. Ha Brazília ma is úgy játszik, jobb, ha eleve feladja a meccset. Kolumbia vb-lázban ég, a legtöbbb munkahelyen a délutáni műszakot fel is függesztik, mindenki megy a meccset nézni.

Kolumbia James Rodriguezzel az élen eddig rendkívül meggyőző. Rendkívül energikus csapat, Falcao nélkül is minden működik. James Rodriguez, a világbajnokság MVP-je idáig, a nyolcaddöntőben is óriási gólt ragasztott, ő az, aki a gólok mellett irányítja a csapatot. Cuadrado tarthatatlan, Yepesék hátul remekül zárnak, szóval vannak olyan hangok, amelyek szerint ma Brazília kiesik.

Benne van a pakliban, de a hazai pálya az hazai pálya. Az előző meccsen Webb sportot űzött abból, hogy még véletlenül se fújjon hazai pályát, ma talán ez ismét másként lesz.

A mi tippünk a mai meccsre, hogy minimum két gólt látunk a rendes játékidőben. Az biztos, hogy a brazilok jobban pörögnek majd, mint Chíle ellen, Kolumbia pedig négy győzelemmel várja ezt a meccset, a srácok önbizalma az egekben van. A Los Cafeteros egyébként a csoportmeccsek során is lőtt kilenc gólt, a meccsenkénti 3-as átlag pedig önmagáért beszél. A Selecao védelme sebezhető, ráadásul Luiz Gustavo el lesz tiltva, így visszatér szűrőbe a formán kívül futballozó Paulinho.

Lesznek itt gólok, két latin focit játszó együttes nem tud majd unalmas meccset játszani, pláne nem ez a kettő. Nagy a tét, de Kolumbia eddig is gólokra játszotta a focit, ez a csapat most sem fog bunkerezni! Brazíliának pedig menni kell előre, ha kettőt hátrafelé passzolnak, már fújjol a közönség.

Várható kezdőcsapatok:

Brazília: Cesar-Alves-Thiago Silva-David Luiz-Marcelo(Maxwell)-Paulinho-Fernandinho-Oscar-Neymar-Hulk(Willian)-Fred

Kolumbia: Ospina-Zuniga-Zapata-Yepes-Armero-C. Sanchez-Aguilar-Cuadrado-J. Rodriguez-Gutierrez-J. Martinez

Sok sikert a tipphez, a meccshez pedig jó szórakozást! (Bátrabbak az over 2 goal AH opciót, vagy a 2.5 gól fölött opciót is választhatják, mi maradunk a biztonságibb tippnél.)

Címkék: sportfogadás, tipp,