Sportfogadás tippek: Brazília - Japán

2013-06-15
2005-ben és 2009-ben Brazília nyerte a Konföderációs Kupát. Most arra készülnek, hogy otthon sorozatban 3. győzelmüket is behúzzák. A tornát pedig már csak azért is érdemes követni, mert a FIFA alkalmazza GoalControll nevű gólbíró technikát, nincs többé Vad II féle tévedés :D

Brazília - Japán

Tipp: Brazília mindkét fi-ben gólt szerez

Odds: 1.72

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Brazília tehát otthon játszik, Japán ellen nyitják a meccsek sorát. Legutóbb e két válogatott 2012 szeptemberében futott össze, akkor 4-0-ra nyertek a Brazilok. Tétmeccsen még a 2006-os VB-n találkoztak, és a japánok ott is megkapták a négyet, de egy szépítő gólt azért ők is összehoztak.

Nem okozhat gondot ma sem Japán legyőzése a Selecaonak. Neymarék Angliával 2-2-t, míg a franciákkal 3-0-át játszottak az elmúlt két vasárnapon. Egyébként pontban 21:00-kor kezdték azokat a meccseket is, persze CET szerint értve.

A két kezdőt nagyjából lehet sejteni, nézzük is, hogyan állhatnak fel a csapatok:

Brazília: Cesar-Alves-D. Luis-Thiago Silva-Marcelo-Paulinho-Luiz Gustavo-Hulk-Oscar-Neymar-Fred

Scolari ennek a csapatnak szavazot bizalmat a franciák elleni meccsen is, és lenyilatkozta még anno, hogy a franciák ellen már azt a kezdőt szeretné pályára küldeni, amellyel Japán ellen kezd.

Az ázsiai csapat kezdője pedig így néz majd ki valószínűleg:

Japán:Kawashima-Uchida-Yoshida-Konno-Nagatomo-Endo-Hasebe-Okazaki-Honda-Kagawa-Maeda

Ugyanúgy 4-2-3-1-et játszik a japán válogatott is. Ők ázsiai VB selejtezőkkel, azaz tétmeccsekkel hangoltak a Konföderációs Kupára, és bizony lehet tudni, hogy ők jövőre is itt lesznek, mivel Ausztrália ellen megszerezték azt a pontot, ami kellett nekik a VB-re való kijutáshoz, de a biztonság kedvéért Irakot még elverték ...

Kezdődik tehát a 2013-as Konföderációs Kupa, és a braziloknak bizony hazai közönség előtt illene minimum döntőt játszani. Sokak szerint gyenge ez a Brazíl válogatott, de mi azt valljuk, hogy még mindig a világ elitjéhez tartoznak. Japán hazai pályán Ausztrália ellen sem volt túl meggyőző, most idegen környezetben miért lennének azok.

Brazília nem fog viccelni, és tudatják a többiekkel, hogy sorozatban harmadik Könföderációs Kupájukat is meg akarják nyerni.

Sok sikert a tipphez, a meccshez pedig jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,