Sportfogadás tippek: Brazília - Hollandia

2014-07-12
Louis van Gaal azt mondta, hogy jobb 7-1-el kiesni, mint büntetőkkel. Nos, azért erről talán lehetne vitatkozni, és arról is, hogy mit várhatunk a mai meccstől. Brazília - Hollandia, nézzük bővebben.

Brazília - Hollandia

Tipp: Brazília lesz a 3.

Odds: 1.60

Iroda: unibet

Kezdés: ma 22:00

 

Németország megsemmisítette Brazíliát. Ha a futball a modern idők háborúja, a németek minimum atomtámadást intéztek a brazilok ellen, pedig nem így tervezték. Az Oranjével pedig az argentinok bántak el, vagyis inkább Romero, aki két büntetőt is hárított.

Csalódott csapatok találkozója, szokták mondani, de ez most valóban igaz is. Mindkét csapat a döntőről álmodott, aztán maradt a bronzmeccs.

Elméletileg a braziloknak fontosabb a találkozó, de a hollandok is úgy lesznek vele, hogy ha ló nincs, jó a szamár is. Hiába nyilatkozta Robben, hogy nem érdekli őket a bronzmeccs, ez azért aligha igaz.

Várható kezdők:

Brazília: Cesar-Alves-Silva-D. Luiz-Marcelo-Paulinho-Luiz Gustavo-Oscar-Ramires-Willian-Jo

Hollandia:Vorm-Vrij-Veltman-Blind-Janmaat-Wijnaldum-Clasie-Kuyt-Sneijder-Huntelaar-Robben

A Selecaóba visszatér Thiago Silva, kikerül Fred, akinek a helyén Jo kap lehetőséget. Paulinho és Gustavo mellé bekerül Ramires, így stabilabb lesz a középpálya, már csak azért is, mert Willian is jó védekezésben. Hetet így nem kap a csapat, egész biztosan stabilabb lesz a Selecao

A hollandoknál Vlaar esett ki, Vorm megkapja a bronzmeccset, és Clasie is bekerül a kezdőbe, aki frissebb társainál, mivel csak az előző meccsen kapott pár percet.

Amolyan minden mindegy alapon játszanak ma a srácok, a brazilok vélhetően óriási szívvel és akarással fognak pályára lépni. Ha brazilos nem is lesz a játék Neymar nélkül, látni fogjuk a csapaton, hogy ki akarja javítani a 7-1-es meccset.

Talán a FIFA ismét besegít majd a Selecaónak, és a nyitómeccshez hasonlóan ismét lejt majd picit a hazai pálya. Azért ez a holland csapat sem egy nagy durranás, az argentinok elleni meccsen képesek voltak úgy lehozni a 90 percet, hogy lövés részükről a 90 perc alatt nem találta el a kaput.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,