Sportfogadás tippek: Brazília - Franciaország

2013-06-09
A franciák dél-amerikai túrájának első meccsén 1-0-ás vereséget szenvedtek Uruguay ellen. Ma Brazília ellen javítanának, de Neymarék is nyerni szeretnének, mert győzelemből az elmúlt hónapokban nekik sem sok jött össze!

Brazília-Franciaország

Tipp: Brazília 1.5 gól felett

Odds: 1.72

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Pontosan egy hete a Story4-en láthattuk (ezt a meccset is élőben közvetíti), ahogy a brazilok 2-2-t játszottak Anglia válogatottjával. Mezőnyben nagy fölényt alakítottak ki, de mégis 2-2 volt a vége. Egyébként a hírek szerint nem volt nehéz azt a bizonyos mezőnyfölényt kialakítani, mert az angol focisták a meccset megelőző éjszakán elég jól érezték magukat... Gomist és társait ismerve ők sem unatkoztak Brazíliában, szóval könnyen lehet, hogy az a mezőnyfölény ismét tapasztalható lesz brazil oldalon :D

A franciák egyábként 1-0-ra kikaptak Uruguay ellen, Deschamps mester több játékosát kipróbálta. Azt tudni kell, hogy Ribery nem utazott el a válogatottal, márpedig nélkül félkarú óriás a gall válogatott.

A Bayern játékmestere tehát nincs, de nézzük is az előzetes kezdő 11-et a gall oldalon:

Lloris véd, előtte a Debuchy-Rami-Sakho-Matthieu négyes. Guilavogui és Matuidi szűr, Cabaye, Valbuena és Payet szervez, elöl pedig Benzema várja a jobbnál jobb labdákat. Azért ez csak előzetes kezdő, Giroud, Gourcuff, Gomis vagy Lacazette is pályára léphet, de Ribery azért nagyon hiányzik.

A Selecao is 4-2-3-1-et játszik, méghozzá a következő összetételben:

Cesar-Dani Alves-Thiago Silva-David Luis-Marcelo-Fernando-Paulinho-Neymar-Oscar-Moura-Fred

Persze ez sem biztos, hogy így lesz, de azért nagyjából fedheti a valóságot. Daimao nem lép pályára, de például Hulk, Hernanes  vagy Luiz Gustavo pályára léphet csereként.

A mi tippünk az, hogy a brazilok most sem állnak meg két lőtt gól alatt. Az angolok ellen is rengeteg helyzetet dolgoztak ki, és a brazilok tüzelnek is, ha kapu elő keverednek, ellentétben például a spanyolokkal. Két gólt be fognak kotorni, a franciák azért ezt a túrát inkább kirándulásként fogják fel a hosszú szezon után.

A Selecaonak kötelező tempót diktálni, helyzeteket kialakítani. Jó ez a brazíl csapat, és ahogy az elmúlt barátságos meccseken, úgy most sem kizárt egy jó 2-2-es döntetlen. Utolsó 5 felkészülési meccséből 3-at is 2-2-re adott a brazíl válogatott.

Sok sikert kívánunk mindenkinek, és ne feledjük, a Story4 élőben közvetíti a mérkőzést este 21:00-től!

Címkék: sportfogadás, tipp,