Sportfogadás tippek: Brazília - Montenegró

2012-07-30
Kézilabdában a hölgyeknél a második csoportkör mérkőzései kerülnek ma megrendezésre. Brazília és Montenegró is győzelemmel nyitott, de amíg a brazilok vért izzadtak, addig a montenegróiak csak játszadoztak a házigazdákkal!

 

Brazília-Montenegró

Tipp: 50.5 gól fölött

Odds: 1.85

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Brazília óriási küzdelemben 24-23-ra verte a nyitókörben a horvátokat, és ezzel nagyot lépett a végső győzelem felé vezető úton. Montenegró Nagy-Britannia válogatottját verte, gyakorlatilag félgőzzel. Ma már sokkal nehezebb meccsük lesz a dél-amerikaiakkal szemben!

A fogadóirodák 50.5 gólnál húzták meg a határt, mi azt valljuk, hogy ezt túlteljesítik a csapatok. Két olyan válogatott, akik energikusak, évek óta együtt kéziznek, és mivel a torna elején járunk, azt sem mondhatjuk, hogy fáradtak lennének a csapatok.

Montenegró játszva dobott 31-et a briteknek, de 27-28 gólt a braziloknak is dobhat még úgy is, hogy Masson a dél-amerikaiak hálóőre a világ egyik legjobbja a posztján.

Brazília lendületes kézit játszik, nagyon atletikusak a játékosok. Gyakran az a probléma náluk, hogy az optimálisnál is próbálnak gyorsabbak lenni, így ez elég sűrűn eladott labdát eredményez. Emiatt viszont főjön az ő fejük, a tipp szempontjából nem biztos, hogy ez rossz, mert így a montenagróiak jópár olyan gólt lőnek majd, ahol nem a felállt brazíl védelemmel néznek szembe.

Viszont ha Nascimentoék végig tudják játszani a figurákat, akkor jó esélyes góllal zárják az akciót. Nascimento, Cavaleiro, Amorim és a többiek már a tavalyi VB-n is bizonyították, hogy a világnak számolnia kell immár Brazíliával is. Csak idő kérdése volt, hogy a röplabda után a kéziben mikor zárkóznak fel a legjobbakhoz.

Montenegró nem feltétlenül erőltetni majd a gyors játékot, de a brazilok stílusa miatt ők is jobban fognak pörögni, akaratlanul is átveszik az a rohanósabb kézit. Hihetetlen jó csapatuk van, ebben a montenegrói együttesben benne van az is, hogy döntőzni tudnak. Nagyon egységesek, gyakorlatilag egy klubcsapatra épülnek egy-két kitűnő légióssal kiegészülve. Mind egyénileg, mind csapatként kiváló két válogatott mérkőzésén legalább 51 gólra számítunk, de a 60 sem elképzelhetetlen.

 

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,