Sportfogadás tippek: Braga-Udinese

2012-08-22
Ma újabb öt meccsel folytatódik a BL selejtezők harmadik köre. Nézzük mire számíthatunk a Braga-Udinese mérkőzésen.

 

Braga-Udinese

Tipp: 2.5 gól alatt

Odds: 1.55

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Egy oda-visszavágós párharc első meccse gyakran az óvatoskodásról szól. Valami azt súgja, hogy ezen a találkozón sem lesz gólfesztivál.

A Bragát eleve úgy ismerhetjük, hogy egy nagyon stabil védelemmel rendelkező együttes, és hiába van tele brazil légióssal a klub, nem sűrűn játszanak góldús meccseket.

Az Udinese sem fog fejjel a falnak rohanni, már csak amiatt sem, mert jópár távozót meg kell említeni. Rögtön ott van Handanovic, a korábbi Unidese kapus az Interhez írt alá, de eligazolt Isla és Asamoah is, míg Floro Florest kölcsönadták, ő idén Spanyolországban rúgja a bőrt, de Pazienza sem áll rendelkezésre, neki lejárt a kölcsönadási szerződése.

Szóval az Udinese talán gyengült a nyáron, és tudják ők is, hogy hazai pályán nagyon veszélyes Sporting Braga. Már ezért is valószínű, hogy nem 4-3-3-at játszik az Udinese, hanem picit védekezőbb felfogásban lépnek pályára.

A Braga pedig 2-2-es döntetlennel nyitotta a portugál pontvadászatot, értékesnek mondható egy ponttal lettek gazdagabbak, hisz az ellenfél a Benfica csapata volt. A keretük nem gyengült, bár talán nem is erősödött. Rengetegen jöttek, rengetegen mentek, de az alapemberek maradtak, és végül is ez a lényeg.

Jose Peserio tanítványai számára ez egy nagyon fontos meccs, és ismerve a Braga védelmét, könnyen lehet, hogy nullán tudják tartani Di Nataléékat. Az Udinese igazából kontrákra bazírozik majd, de a Braga védelme aligha fog fellazulni. Ha kell, nagyon össze tudják szedni magukat, és könnyen lehet, hogy ez lesz számukra az idény egyik legfontosabb meccse. Nagyon sok pénzről van szó, hibázni egyik csapat sem szeretne, ezért a mi tippünk, hogy a túlzott óvatoskodás kevés gólos meccset eredményez!

 

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,