Sportfogadás tippek: Bournemouth - Manchester City

2017-08-25
A Bournemouth az előző két szezonban sem tudott mit kezdeni a Manchester City együttesével, és ez valószínűleg idén sem lesz másként.

Bournemouth - Manchester City

Online sportfogadás tipp: Manchester City győzelem

TippmixPro odds: 1.30

Kezdés: szombat 13:30

 

A két együttesnek 4 élvonalbeli meccse van, mind a négyet a City nyerte. A gólkülönbség ezen a 4 mérkőzésen 15-1 a Manchester javára. Nincs egy súlycsoportban a két együttes, és ez szombaton újra be fog bizonyosodni. Ráadásul a Man City hétfői bajnokiját eléggé elrontotta, csak 1-1-et játszott az Everton ellen. Walkert ráadásul kiállították, így ő a Bournemouth ellen nem játszik. Ez a kisebbik baj, a nagyobbik, hogy egyből elhullott két fontos pont már a 2. körben.

A Bournemouth együttese két meccs után 0 ponttal a 17. helyen áll. Még gólt sem lőtt, a West Brom és a Watford is nullára verte, szóval nem is feltétlenül 'sztár' csapatok ellen játszott.

Pep Guardiola nem fogja hagyni, hogy a City beragadjon a rajtnál. Az Everton ellen nem volt szerencséje a csapatnak, de ez a Bournemouth kevésbé stabil együttes. Sané, Sterling, Gabriel Jesus, Agüero, Silva, de Bruyne mind-mind olyan játékosok, akik szét tudják kapni a Bournemouth védelmét. Az a négy meccsen kapott 15 gól jelzi, hogy nem lesz könnyű délutánja a hazai együttesnek, és a két zakó után valószínűleg jön a harmadik is. Nem egy hatalmas odds, de látva az esélyeket és a két együttes korábbi találkozóit, ez az 1.30 is value odds.

Tipp: 1-3 vagy 1-4

Címkék: sportfogadás, tipp,