Sportfogadás tippek: Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen

2017-10-21
Szombatra a 15:30-as Bundesliga meccsek közül szúrtunk ki egyet, mely jó eséllyel hazai sikerrel ér majd véget. Nézzük bővebben

Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen

Online sportfogadás tipp: 1X

Unibet odds: 1.55

Kezdés: szombat, 15:30

 

Ezúttal lényegre törőek leszünk. A lényeg pedig az, hogy a Leverkusen nem nyerni jár a Borussia Parkba. A legutóbbi három alkalommal például lógó orral távoztak Kiesslingék ebből a létesítményből, hisz kikaptak a Gladbachtól. Most is kinéz egy zakó, hisz a Leverkusen idegenben ebben az idényben semmit sem mutatott. Ott kezdődött, hogy a mélyen maga alatt lévő Karlsruhét csak hosszabbítás után sikerült legyűrni a DFB Kupában. Aztán jött három zakó (Bayern, Mainz és Hertha Berlin), majd legutóbb a Schalke elleni 1-1. Tény, hogy elég erős csapatok ellen játszott a Bayer, de a Mainz 05-ot azért el lehetett volna kapni például. Otthon összekapart két győzelmet a Bayer, de a Hamburgot meg a Freiburgot illet is megverni.

A Gladbach elég jó formában van, utolsó 4 bajnokija közül 3-at megnyert. A Dortmund nagyon megverte Raffaeléket, de amúgy szépen gyűjtik a pontokat a csikók.

A Bayer tehát nem túl acélos idegenben, és a Gladbachoz sem nyerni jár. Ehhez jön még, hogy Lars Bender, Henrichs és Jedvaj is sérüléssel bajlódik, így a védekezéssel lehetnek bajok. Márpedig az említett három egymás elleni bajnokin, amit a Borussia Parkban játszottak, két gólt minimum kapott a Leverkusen. Raffaelék most is meglőhetik ezt a kettőt, és elnézve ezt a Bayert idegenben, idegenben hármat aligha rúg, de még kettőt sem nagyon.

A mi tippünk Gladbach-siker, de kétesélyben még biztosabb a tipp, így a döntetlen is belefér.

Címkék: sportfogadás, tipp,