Sportfogadás tippek: Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen

2014-02-07
Rangadóval kezdődik a Bundesliga 20. fordulója, hisz az 5. helyen álló Borrusiához látogat a jelenlegi második Leverkusen! Mindkét együttesnek szüksége van a pontokra, és mindkét együttes tenni is fog azért, hogy behúzza a meccset!

Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen

Tipp: 2 gól felett (AH, azaz két gólnál a tét visszajár)

Odds:1.35

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A 'gladbach és a Leverkusen nem szokott viccelni, amikor egymással játszanak. Ősszel Leverkusenben 4-2-re nyertek a gyógyszergyáriak, de ma ennél picikét nehezebb dolguk lesz! A Mönchengladbach ugyanis igancsak erős hazai pályán, eddig csak a Bayern München tudta elvinni a három pontot a Borussia Parkból.

Hogy melyik csap nyer, az megtippelni lehet maximum, de fogadni nem érdemes rá. Arra viszont igen, hogy nem lesz unalmas meccs, és látunk majd pár gólt, ahogy ősszel is. Azon a 4-2-es meccsen a Leverkusenben Sam és Kiessling játszott nagyot. Előbbi két gólja mellett egy gólpasszt adott, utóbbi pedig pont fordítva. A 'gladbachnál Stranzl és Arango volt eredményes. Tavaly ugyanilyen pályaválasztással 3-3-at játszott a két együttes.

Ma is egy egészen pörgős meccset fogunk látni, ez nem lehet kétséges. A 'gladbach utolsó négy bajnokiján nyeretlen maradt, és lecsúszott az 5. helyre. Ma ezt a presztízs meccset mindenképp meg kéne nyerni, mert a Schalke hatalmas formában van, és a BVB valamint mai ellenfele is nyert az elmúlt héten. Ha Arangóék a BL-ben akarnak indulni, ma nyerni kell! Márpedig ha a 'gladbach nyílt sisakos játékot vállal föl, ott lesz adok-kapok, ahogy ősszel, vagy az előző idényekben is volt.

Favre fiainak meg kell állítani a vérzést, és ha valahol, akkor hazai pályán erre képesek lehetnek. Jó hír, hogy mindkét keret szinte 100 %-os, így egy-két hiányzótól eltekintve mindenki bevethető.

 

Mönchengladbach: ter Stegen - Nordtveit, Jantschke, Stranzl, Wendt - Kramer, G. Xhaka - Herrmann, Arango - Raffael - M. Kruse

 

Leverkusen: Leno - Donati, Toprak, Spahic, Guardado - L. Bender, Rolfes, Can - Castro, Kießling, Son
 
 
Címkék: sportfogadás, tipp,