Sportfogadás tippek: Borussia Dortmund - Zenit Szentpétervár

2014-03-19
A mai napon rendhagyó módon a két BL-meccsből kombinálunk egy nem túl magas, ellenben tuti szorzót. Aki nyerni akar, katt

B. Dortmund - Zenit Szentpétervár

Tipp: 1.5 gól felett @ 1.12 (bet365)

+

Man United - Olympiakos

Tipp: Man. U. DNB @ 1.20 (bet365)

(kombinált odds: 1.35)

 

A Dortmund - Zenit meccs odavágóján 4-2-re nyert a Dortmund. Jürgen Klopp a meccs után azt nyilatkozta, hogy csapata azon a meccsen játszott legjobban ebben az idényben. A Dortmundról tudni kell, hogy hazai pályán rendkívül erős, mióta a Bajnokok Ligája sorozat létezik, a BVB csak háromszor kapott ki otthon, mindhárom alkalommal 1 góllal.

A Dortmundban hiányzik Kuba, Gündogan, Kehl, Subotic, de Reus és Piszczek játéka is kérdéses. Hozzá vannak szokva Dortmundban idén, hogy a csapatból többen sérültek, de ez nem lehet kifogás. Amikor a csoportkörben a Napoli ellen nyerniük kellett a sárga-feketéknek, akkor is megoldották. Most nem kell nyerni, de a BVB játékosai aligha fognak ikszre játszani. Ha Lewandowskiék idegenben rúgtak négyet, otthon is rúgnak párat. Ugyanakkor a Zenit gólja sem zárható ki. a Zenitnek menni kell előre, így a BVB kontrái még jobban érvényesülhetnek. Ha Aubameyangot meg tudják kínálni a középpályáról pár jó labdával, csak ő rúghat vagy kettőt. Az odavágón 6 gól esett, itt is zörrennek majd párszor a hálók.

A Man. United szezonja egy vicc. Igazi csattanó lenne, ha ma kiesne a csapat, de azért ne feledjük, hogy most a United lesz otthon. Görögországban sok közük nem volt a meccshez, egy szétesett csapatot láttunk. Otthon, saját közönségük előtt azért ezek a srácok tudnak jobban is játszani. Rengeteg pénzről van szó, és valószínűleg bosszantja a United játékosait, hogy rajtuk röhög a világ. A görög csapatokra jellemző, hogy otthon mindig veszélyesek, és meghalnak a pályán, de idegenben gyakran gyámoltanok, és nem látni azt a magabiztosságot, amit otthon. Rooney, Kagawa, van Persie, Valencia, Carrick és a többiek azért nem lettek rosszabb játékosok, mint tavaly, vagy azelőtt voltak. Ráadásul jól tudjuk, hogy a görögöknek még az 1 gólos zakó is belefér, minden energiájuk elmegy majd arra, hogy a védekezést megoldják. A United győzelme DNB-vel egy jó tipp, az Old Traffordon nem nyer az Olympiakos.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,