Sportfogadás tippek: Borussia Dortmund - Werder Bremen

2013-08-23
A péntek esti Bundesliga meccsen két hatpontos együttes találkozik, ennek ellenére az esélyek viszonylag egyértelműek! Dortmund-Bréma nézzünk elébe

Borussia Dortmund - Werder Bremen

Tipp: Dortmund góljai 2.5 felett

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A Borussia Dortmund és a Werder Bremen is 6-6 ponttal áll, azaz mindkét együttes remekül rajtolt. A BVB 4-0-ra lenyomta az Augsburgot, valamint 2-1-re a Braunschweiget. Két győzelem, de két olyan meccs, ahol a BVB pocsék játékkal tudott nyerni. Nyugodtan kijelenthető, köze sem volt annak a két meccsnek például ahhoz, mint amit a német Szuperkupa döntőjében láthattunk Lewandowskiéktól.

Igen ám, de mind az Augsburg, mind a Braunschweig a sündisznó taktikát választotta. Lehetetlen volt ezek ellen a csapatok ellen szép focit produkálni. Aubameyangnak, és a többi gyorslábúnak nem volt meg a tere, hogy a védelem mögé lendületből befusson, így a BVB alapjátéka meg lett ölve. Az Augsburg ellen ugyan gurítottak négyet, de ott olyan volt a BVB helyzetkihasználása, mint talán a Klopp érában soha. (5 kapuralövés / 4 gól...)

Ma azért a Werdertől nyíltabb játékra számíthatunk, ők kockáztatni fognak. Ebben benne lehet a meglepetés is, de sokkal inkább az, hogy beleszaladnak valami ordas nagy pofonba.

Megtették ezt az előző kiírásban is, méghozzá hazai pályán, amikor is 5-0-ra nyertek a sárga feketék Reus, Götze, Kuba, Santana és Lewandowski góljaival.

A Werdert nyáron Dutt mester vette át, és mint látjuk, az eredmények igazolják őt. Schaaf Werderje haldoklott, most újra életjeleket mutatnak. Ugyanakkor ha megnézzük, a brémaiak sem csináltak még semmit, hozták az Augsburg és a Braunschweig elleni kötelezőket...A nyáron Brémból távozott Papastatophulos, aki pont a Dortmundhoz igazolt, és a Werder játékmestere, de Bruyne, aki a Premiershipbe került.

Ezen a mai találkozón már van rá esély, hogy a BVB tudja majd a saját játékát játszani, mert ha a Werder focistái elhiszik, hogy van keresnivalójuk, nem fogják feladni a támadások lehetőségét. Ez persze kapóra jön a dortmundiaknak, ők akkor tudnak igazán focizni, ha van terük futni. Vélhetően Reus sem a padon kezd, és Klopp a legjobbjait küldi pályára, nem úgy, mint a Braunschweig ellen, amikor is Mikhtaryan és Aubameyang is kezdett.

Dutt Brémája eddig stabilnak tűnt, de most jön az igazi erőfelmérő, az augsburgi és a braunschweigi támadójáték azért picit más, mint a dortmundi...

 

Tippünk 4-1, ma már az igazi Dortmundot látjuk majd, ahol a győzelem mellett a közönségszórakoztatás, és a gólok sem maradnak el!

Címkék: sportfogadás, tipp,