Sportfogadás tippek: Borussia Dortmund - Real Madrid

2017-09-25
A Dortmund és a Real Madrid sűrűn összefut a BL-ben, idén sincs ez másként. Ám amíg Ronaldóék elég gyenge formában gurigáznak mostanában, addig a Borussia valósággal szárnyal a bajnokságban.

Borussia Dortmund - Real Madrid

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

Unibet odds: 1.40

Kezdés: kedd, 20:45

 

A Dortmund idei első BL-meccsén kikapott a Tottenham ellen 3-1-re. Ezek után nincs mese, otthon (vagy idegenben) kell majd egy bravúr, hogy a továbbjutásra maradjon esély. Erre a bravúrra lehetőség a Real Madrid elleni találkozó.

A Borussia -leszámítva a Tottenham elleni fellépést- szárnyal, ontja a gólokat. Hétvégén épp a Mönchengladbach együttesét sikerült elintézni egy 6-1-el. Előtte a Hamburg hármat kapott, a Köln ötöt, szóval igazi gólgyár a BVB Bosz mester irányítása alatt.

Közben a Real Madrid a nyári Szuperkupa győzelmek után erősen visszaesett. A játék az előző évekhez képest lassabb, pontatlanabb, és nem jönnek az eredmények sem. Közben sorra sérülnek le a játékosok, Benzema, Kroos, Kovacic és Marcelo sem bevethető. Ronaldo szenved, Bale szintén, képtelenek gólt szerezni. Közben Carvajal már kézen jár, szegény srácra ráférne a pihenő, de Zizou mindig pályára teszi, amíg járni bír, játszik. Zidane mestert nem nagyon zavarja, hogy alig van jó megoldása. Ilyenkor hiányzik a két Angliába szerződő spíler, Danilo és Morata.

Amikor megnézzük a BVB-Real Madrid meccs oddsait, nehezen értjük, miért a Madrid a favorit. Az a Madrid, amely ikszel a Levantével, kikap a Betistől, és alig-alig veri az addig öt meccsen pont és rúgott gól nélkül álló Alavést. Közben a BVB hat gólt lő egy tavaly még a BL-ben induló Gladbachnak.

Szóval nálunk a BVB a meccs esélyese, de maradunk az eredeti tippnél, a góloknál. A BVB meccsei ugyanis rendre gólgazdagok, és előbb-utóbb a Real Madrid sztárjai, Bale és Ronaldo is elkapják azt a bizonyos fonalat. Tavaly oda-vissza 2-2-őt játszott a két együttes, most is hasonló eredményben bízunk. A Dortmund ontja a gólokat, a Real Madrid pedig a LaLigban 'kis' csapatok ellen sem képes lehúzni a rolót.

Címkék: sportfogadás, tipp,