Sportfogadás tippek: Borussia Dortmund - Greuther Fürth

2012-11-17
A mai tippünk a Bundesliga legsimábbnak ígérkező meccséről érkezik. Nézzük is gyorsan, mire gondolunk!

Borussia Dortmund- Greuther Fürth

Tipp: Dortmund mindkét fi-ben gólt szerez

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

A Dortmund és a Fürth csapata közt nem kicsi a különbség. A BVB a bajnoki címvédő, legutóbbi két bajnokságot behúzták. Igazán tudatos meló folyik a klubnál, és ami a legfontosabb, hogy a nyáron sikerült megtartani az értékeiket. Kagawa ment, Reus jött, ezen kívül a kezdőcsapat változatlan.

A G. Fürth friss feljutóként küzd az óriások földjén, de nem sok sikerrel. Kevés minőségi játékosuk van, két-három labdarúgó üti meg a Bundesliga I szintjét. Ráadásul szembe kell nézniük a ténnyel, hogy Kleine és Pekovic játékára sem számíthatnak, hisz múlt hétvégén mindketten piros lappal gazdagodtak... Egy védővel és egy ütköző középpályással kevesebb...

Egyébként is van gondja a Fürth együttesének, többek közt az, hogy kevés gólt lőnek, ellenben sokat kapnak! Legutóbb is néggyel lettek gazdagabbak, és a Signal-Iduna Parkban sem számíthatnak semmi jóra Stieber Zolikáék.

A BVB, azaz Jürgen Klopp mester nem híve a rotációnak. Ő az az edző, aki szíve szerint 15-16 játékossal játszaná végig a szezont. Nagy szerencséja, hogy idáig többé-kevésbé minden kulcsjátékosa megúszta az idényt sérülés nélkül. Most sem fog pihentetni 1-2 játékos kivételével senkit, hisz hazai pályán a közönséget ki kell szolgálni, ráadásul két meccs óta nyeretlenek hazai gyepen! Ritka dolog ez arrafelé.

Mondhatnánk, hogy veszélyes tipp egy BL meccs előtt álló csapat meccsére fogadni, de az az igazság, hogy Klopp mester maximalista, és ez a Dortmund minden fronton a legjobbat szeretné kihozni magából! A BVB mestere még egy idegenbeli kupameccsre is a legjobbjait küldte pályára, egy fontos hazai bajnokin nem fog kockáztatni. Az első játékrészt biztosan megnyomják, hogy a másodikban már a közönségnek játsszanak!

Sérültek, eltiltottak:

BVB: Owomoyela, Kehl

Fürth: N'doye, Kleine, Tyrala, Fall, Mikkelsen, Pekovic

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,