Sportfogadás tippek: Borussia Dortmund - Bayern München

2015-04-04
A Borussia Dortmund szezonja nem ideális, de egy Bayern elleni győzelem azért szépíthetne a dolgokon. Nem esélytelen a BVB a mai meccsen, hisz otthon játszik, az ellenfélnél pedig klasszisok hiányoznak.

Dortmund - Bayern

Tipp: Dortmund vagy döntetlen

Odds: 1.75

Iroda: unibet

Kezdés: ma 18:30

A Signal Iduna Parkban ma délután rangadó-szagú meccset játszik a BVB és a Bayern. Igazából nehéz lenne valódi rangadónak nevezni, hisz a Bayern közel a bajnoki címhez, a BVB pedig a középmezőnyben vergődik. Viszont az tuti, hogy remek kis meccs lesz, a Dortmund szeretné megmutatni, hogy van kraft a csapatban, és képes még a jó futballra.

A sárga-feketék a bukiknál esélytelenebbek, 3.45-3.50-es oddsot adnak hazai siker esetén, pedig ha azt nézzük, simán lehet ez hazai. A Bayern a válogatott meccsek előtti utolsó fordulóban 2-0-ra kikapott a 'gladbachtól, ma pedig nem számíthat a Bőrgatyás csapat Ribery, Robben és Alaba játékára sem.

A Dortmund szeretne összehozni egy EL-indulást ér helyet, de ahhoz meccseket kell nyerni. Otthon a Bayernt is meg tudják verni Reusék, de ha nyerni nem is képes a BVB, egy döntetlenre mindenképp jó lehet. Azért ez a Bayern sem az igazi így, hogy a Ri-Ro páros hiányzik. Götze sok kritikát kap, szóval sebezhető azért a München.

Hazai oldalon ott lesznek a kreatív zónában azok a játékosok, akik képesek megkavarni az állóvizet. Aubameynag, Kampl, Reus és Kagawa játszik majd elöl vélhetően, ez a négyes azért nem gyenge, és a védelemben pedig Subotic és Hummels mellett Sokratis is szerepet kap, márpedig ez a 3 játékos pontrúgásoknál veszélyt fog jelenteni Neuer kapujára.

Az 1X 1.75-ért remek tippnek tűnik!

Címkék: sportfogadás, tipp,