Sportfogadás tippek: Borussia Dortmund - Arsenal

2014-09-16
Kezdődik a Bajnokok Ligája sorozat 2014/15-ös szezonja. Itt minden fordulóra jut 3-4 olyan meccs, amely kis túlzással döntőnek is beillik. A BVB és az Arsenal tavaly is találkozott egymással, mindkét alkalommal a vendégségben játszó együttes tudott győzni!

Borussia Dortmund - Arsenal

Tipp: Az Arsenal gólt szerez

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Klopp és Wenger jól ismeri egymást, és a csapatok is jól tudják, mire számíthatnak a másiktól. Amit talán el lehet mondani, hogy tavaly óta a BVB gyengült, hisz ha megnézzük, nincs már Lewandowski, sérült Reus, és nem játszhat sérülés miatt az a Hummels, aki nemcsak stabil védőnek számít, hanem egy Pirlo-féle irányítóként is számít rá Klopp. Amióta nincs Kuba, gyengébb a BVB jobb oldala, ráadásul Piszczek sérülése után egyszerűen képtelen úgy játszani, mint előtte. Schmelzer kiszorult a kezdőből, Grosskreutz pedig talán maga sem tudja, melyik az igazi posztja. A Bundesliga meccseken is kiderült, hogy ez a BVB bőven sebezhető. A Leverkusen meg is verte a sárga-feketéket, lőtt gólt hétvégén a Freiburg is ellenük.

Az Arsenal viszont talán erősödött, Welbeck az angol válogatott meccsén is bizonyított, nagyon szeretne jól játszani, és üzenni az M.U. vezetőinek, hogy nem kellett volna megválni tőle. A Barcától érkezett Sanchez is erősítés, de itt van például Campbell is azon a poszton, tehát ha Campbell, Sanchez és Welbeck egyszerre a pályán van, olyan gyors kontrákra lesz képes az Arsenal, hogy Sokratisék képtelenek lesznek őket szabályosan megállítani. Özil, Rosicky és mondjuk Cazorla tudja színezni a játékot, ráadásul a rúgótechnikájuk sem hétköznapi. Ez az Arsenal rendkívül erős csapat. Ramsey, Wishere és Arteta pedig képes tartást adni a londoni együttesnek. Özil képes túljárni Piszczek eszén, Sanchez pedig egy-egyben megverheti Kirchet. Welbeck szintén jól játszik, ez pedig elég indok lehet a vendég-gól mellett. Subotic és Sokratis pedig levegőben sebezhetetlennek tűnik, ám a londoniak leginkább a földön kombinálnak, és az apró, rövid passzos játék bizony sok gondot okozhat majd a sárga-feketék védelmének.

Várható kezdőcsapatok:

Dortmund: Weidenfeller-Piszczek-Subotic-Sokratis-Durm-Kehl-Bender-Mkhytarian-Kagawa-Grosskreutz-Ramos

Arsenal: Szczesny-Chambers-Mertesacker-Koscielny-Gibbs-Arteta-Wilshere-Ramsey-Özil-Sanchez-Welbeck

A Dortmundnál Jojic és Aubameyang játékára is van esély, az Arsenalban pedig Cazorla léphet pályra akár kezdőként.

Sérültek, eltiltottak:

BVB: Gündogan, Reus, Sahin, Kirch, Hummels, Ji, Kuba

Arsenal: Monreal, Walcott, Gnabry, Giroud, Debuchy

Címkék: sportfogadás, tipp,