Sportfogadás tippek: Borussia Dortmund - Hannover

2012-12-19
Tegnap nagy meglepetésre kikapott a Schalke 04 hazai pályán a Mainztól, és az Offenbach is továbblépett a Düsseldorf ellen, amit valóban kevesen gondoltak! Kiszámíthatatlan a német kupa, ez minden vitán fölül áll. De nem adjuk fel!

 

Dortmund - Hannover

Tipp: 1. félidőben 1 gól felett

Odds: 1.425

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Ahogy a bet365 oddsai is jelzik, a bukik is gólfesztiválra számítanak! Talán nem véletlenül, hisz a BVB és a Hannover egymás elleni meccsein azért szoktak potyogni a gólok. Az ezredforduló után még nem játszottak 0-0-ás döntetlent, sőt az 1 gólos sem gyakori, amikor ez a két együttes találkozik.

Az utolsó 12 meccsükön 48 gól esett, nem nehéz kiszámolni, hogy ez kereken 4-es meccs/gól átlagot jelent!

A Hannover utóbbi két meccse jól mutatja, hogy képesek elverni bárkit, és képesek kikapni bárkitől. A 3-2-es Leverkusen elleni győzelmet követően kikaptak 2-1-re a Düsseldorftól... A BVB meccsein sem unatkozhattunk, hisz ők a Wolfi elleni 3-2-es zakó után a Hoffenheimet taszították a mélybe, 3-1-re verték el a kékeket Lewandowskiék.

Ha már statisztikázunk, még feltétlenül érdemes megemlíteni az utolsó három meccsüket, amelyet a Signal-Iduna Parkban rendeztek:

2012.02.26 BVB - Hannover 3-1

2011.04.02 BVB - Hannover 4-1

2010.02.20. BVB - Hannover 4-1

Ezekből az eredményekből azért látszik, hogy többé-kevésbé mire számíthatunk. Dortmundban a Hannover mostanában ritkán nyer, sőt általában elég nagy pofonokat szed össze.

Igazán meghatározó sérültek egyik oldalon sincsenek. Hazaiaknál azért kérdéses Schmelzer és Kehl játéka, de például előbbi helyett Santana, utóbbi helyett Gündogan játszhat. Vendégeknél Stindl kiesése azért nem jött jól, Diouf és Schlaudraff játéka pedig szintén kérdéses, egyelőre nem lehet tudni, játszanak-e, és ha igen, akkor mennyit.

Mindkét csapat a gyors kontráiban bízik leginkább, és szeretnek is kontrázni mindketten. A BVB azért felállt védelem ellen sem rossz, de ők is akkor érzik igazán jól magukat, ha rendezetlen védelem ellen gyors ellencsapásokat vezethetnek. Elöl ott lesz Lewandowsi, mögötte Reus és Götze, szóval a BVB szurkolók joggal bízhatnak benne, hogy meglesz a továbbjutás!

Az előzetes kezdőcsapatok:

BVB:Weidenfeller-Piszczek-Subotic-Hummels-Schmelzer-Gündogan-Kehl-Kuba-Reus-Götze-Lewandowski

Hannover: Zieler-Cherundolo-Eggimann-Schulz-Raush-Schmiedebach-da Silva-Ya Konan-Huszti-Diouf-Abdellaoue

Az látszik, hogy Klopp és Slomka sem a védekezésre rendezkedett be, egyik csapatnak sem sajátja, hogy beállna védekezni. A két együttesnek egymásnak fog rontani, és elég valószínűtlen, hogy rúgott gól fejeződne be az első félidő. Egy gólnál már visszakapjuk a tétet, kettő, vagy több találatnál nyertes a fogadásunk. Mi abban bízunk, hogy ez a meccs sem lóg majd ki a BVB-Hannover meccsek közül! Az elmúlt évek alapján a 3-1-es és a 4-1-es correct score-t is megjátszhatjuk kisebb pénzzel, hisz a BVB azért szeret a Hannover ellen játszani!

Sok sikert, és jó szórakozást mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,