Sportfogadás tippek: Olimpia Cluj - Rosengard

2017-10-05
A női BL-ben a főtáblán az első kör odavágóit rendezik a héten. A legtöbb meccset szerdán lejátszották, de csütörtökre is maradt két mérkőzés.

Olimpia Cluj - Rosengard

Online sportfogadás tipp: 3.5 gól felett

TippmixPro odds: 1.90

Kezdés: csütörtök, 15:30

 

A női BL-ben a gyengébb bajnokságok bajnokai külön kvalifikációs tornán vettek részt, és így tett a Cluj is. A román együttes az ukrán és walesi bajnok ellen győzött, a skót Hibernian ellen pedig a döntetlen is elég volt, hogy a négyes élén végezzen, és a főtáblára kerüljön. Ott a svéd Rosengard együttesét kapta meg, a továbbjutás így szinte a lehetetlen kategóriájába sorolható.

A svéd foci női szinten sokkal erősebb, klub és a válogatott szinten is. A malmöi együttes színeiben nem egy-nem két klasszis játszik, elég csak Lotta Schelint említeni, aki már inkább levezet, de a Lyon színeiben nem több BL-t nyert, válogatottsági gólkirály, szóval legenda. Seger szintén svéd válogatott, méghozzá alapember, de játszanak itt dán, új-zélandi, izlandi és angol válogatott játékosok is. A malmöi együttes játékosa a német válogatott csatára Mittag is, szóval nem egy gyenge csapatról beszélünk.

A Cluj a Rosengardhoz képest szerényebb szintet képvisel. A kvalifikációs tornát megnyerte, de a Rosengard azért egy másik szint. Például amikor 2015-ben a főtáblán játszhatott a román csapat, akkor a PSG-t kapta, és otthon 6-0-ra, idegenben 9-0-ra kapott ki. Érdekesség, hogy akkor Seger és Mittag is még a PSG játékosa volt. Az akkori PSG és a mostani Rosengard nagyjából hasonló erősségű együttesek, és akkor a franciák 15-0-ás összesítéssel verték ki a román bajnokot. Most sem lenne meglepő, ha a jóval erősebb Rosengard már az odavágón eldöntené a továbbjutást.

Címkék: sportfogadás, tipp,