Sportfogadás tippek: Biathlon - női 4*6 km váltó (Sochi)

2014-02-21
Már csak pár nap maradt a 2014-es téli olimpiából, így ismét Sochiból érkezik a tippünk. Mivel biathlonról lesz szó, van benne némi rizikó, de ezt most vállaljuk.

Biathlon -női 4*6 km váltó

Tipp: Ukrajna top3-ban végez

Odds: 1.45

Iroda: unibet

Kezdés: ma 15:30

 

A fogadóirodák oddsai alapján nagyjából 4 csapatnak van esélye bekerülnie a legjobb háromba. Norvégia a favorit, őket követik az ukránok, majd a németek és az oroszok. Utóbbiak talán csak a hazai pálya miatt.

Szóval Norvégia. Solemdal nem indul a váltóban, de azért ez a Horn-Eckhoff-Flatland-Berger kvartett sem piskóta. Berger a váltó végén nagyobb hátrányt is képes ledolgozni, szóval nem véletlen, hogy Norvégia a legnagyobb esélyes.

Norvégiát Ukrajna követi, mint második legesélyesebb. Vita Semeranko-Dzhyma-Valj Semerenko-Pidhrushina összeállításban látható majd az ukrán váltó. Vita Semerenko, az első futó 7.5 km-en bronzérmes lett itt Sochiban! Őt követi majd a fiatal Dzyma, ha nem lő valami brutál rosszul, neki is legrosszabb esetben az 5. helyen kell váltania. Dzhymát követi Valj Semerenko, aki a 10 km-es üldözéses versenyen lett 5. de minden futamában, ahol indult befért a legjobb 20-ba. Stabilan versenyzik, és ez egy váltónál nagyon fontos. A negyedik ember pedig Pidhrushina, aki egyre jobb formát mutat itt Sochiban. Utolsó két futamán már befért a legjobb 10-be, de az igazi az lenne, ha érmet nyernének.

Volt róla szó, hogy ukrán sportolók a polgárháborús helyzet miatt hazautaznak, de véleményünk szerint ez a női váltó esetében butaság lenne. Ha ők hazautaznak, semmi sem változik, viszont itt az esély, a reális esély, hogy olimpiai bajnok legyen az ukrán váltó!

Ukrajna és Norvégia tuti dobogósnak tűnik, rajtuk kívül pedig a németek, vagy az oroszok érhetnek még célba dobogós helyen. Fehéroroszországnak Domracheva a váltó utolsó tagja, de mire ő elindul, a többiek vélhetően igen nagy hátrányt szednek össze. Szlovákiának sincs négy stabil embere, szóval ez a tipp tényleg elég jónak tűnik már a biathlon sporton belül.

Reméljük, az ukrán lányok vannak annyira profik, hogy a versenyzésre tudnak koncentrálni. Ha ki tudják zárni azt, ami Kijevben történik, nem lehet kérdés a dobogó!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,