Sportfogadás tippek: Betis - Real Madrid

2012-11-24
Ma késő este rendezik a Betis és a Real Madrid találkozóját! A Tippmix tippek rovetban volt szó a meccsről, most viszont egy olyan tippet ajánlunk a meccsről, amit tippmixen nem lehet megtalálni.

Betis - Real Madrid

Tipp: Real Madrid nyer, és a mérkőzésen több, mint 2.5 gól születik

Odds: 1.60

Iroda: bwin

Kezdés: ma 22:00

A Bwin egyik tipptípusa, ami más irodáknál nem nagyon fordul elő! Real és Barca meccseken különsen jól játszható ez a típus, mivel a katalánok és a madridiak meccsén általában a győzelem együtt jár a gálával. Ráadásul mind a Real, mind a Barca szinte mindig képes hátul is összeszerencsétlenkedni egy-egy gólt. A katalánoknál a Valdes faktor az, ami minden meccsen hozhat egy gólt az ellenfeleknek, míg a Real Madridnál a pontrúgásoknál vannak bajban, nem nagyon ízlik nekik, ha az ellenfél szabadrúgáshoz, vagy szöglethez jut...

A Real ugye 8 pontos hátránnyal lohol a Barca után, sőt bökheti a fővárosiak csőrét az Atletico is. Falcao és társai továbbra is szárnyalnak. Tudjuk, hogy december első napján madridi derbi jön, de ezt a meccset sem akarja félvállról venni a Real! A Blancóknál Higuain és Marcelo nem játszhat, rajtuk kívül mindenki Mourinho rendelkezésére áll! Nem túl jó hírek a Betis számára. Ha összeáll a Ronaldo-Özil-di Maria trió Benzema mögött, 4-5 gól alatt nem ússza meg a Betis!

Az a Betis, amely múlthéten hatalmas pofonba szaladt bele. A városi derbin a Sevilla már az ötödik percben 2-0-ra vezetett, aztán félidőre négy lett belőle. 5-1 lett a vége, szomorkodhattak a zöld fehérek a mérkőzés után.

A végén pedig a lényeg: A Betis védelme olyan lyukas lesz, hogy a Madrid akár 5-7 gólt is lőhet, ha komolyan gondolja a meccset. A védelem oszlopa Paulao eltiltott, Mario és Perquis pedig lesérült. Ráadásul Ruben Perez, egy védekező középpályás is eltiltott, szóval itt tényleg minden adott ahhoz, hogy a Real Madrid ismét gólfesztivált rendezzen.

Nem szorul további indoklásra a tipp. A Sevilla 5 gólt rúgott városi riválisának, és le is gyengítette őket a Real elleni mérkőzés előtt. Ennek a Betis védelemnek Paulao volt az oszlopa, nélküle teljesen szét lesznek esve.

Sok sikert a tipphez!

(Ja, és aki nem bírja a vérontást, az ne nézze, mert itt kivégzés lesz :D )

Címkék: sportfogadás, tipp,