Sportfogadás tippek: Betis - Rayo Vallecano

2012-08-25
A Betis-Rayo nem a legnagyobb rangadó a kínálatban, ám elég jól tippelhető találkozónak tűnik. Nézzük kicsit

Betis - Rayo Vallecano

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.90

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

Az első, és talán legfontosabb dolog, hogy mindkét együttes győzelemmel kezdte a szezont. Ez sokat számít ezeknél a 'kis' csapatoknál, emlékezhetünk a tavalyi Betisre, amely bennmaradását nagymértékben remek rajtjának köszönhette.

A sevillaiak most is jól kezdtek, és ma már papíron is ők a mérkőzés esélyesei. Múlt héten 5-3-ra verték a baszk Bilbao-t otthon, remekül kihasználták, hogy a Bilbaonál Martinez és Llorente keltette a feszültséget. Rúgtak öt gólt, ami önmagában óriási teljesítmény, így bőven belefért a három kapott találat is.

Pepe Mel együtteséből csak Iriney távozott, aki alapember volt, de ő talán pótolható. Remekül sikerült a felkészülés, mint a Bilbao elleni mérkőzésből is leszűrhető, már alig várják a Rayo elleni mérkőzést Benaték.

A Rayo is győzelemmel kezdett, bár amíg a Betis gálázott, addig a Rayo csak szenvedett a pályán a Granada ellen. Két kiesésaspiráns feszült egymásnak, ahol érett a 0-0 kilencven percig, mígnem egy Rayo focistát fel nem rúgtak a hosszabbításban. Úgy 20-22 méter volt a távolság, Trashorras vállalta magára a szabdrúgást. Nem sokat cicózott, betekerte a bal fölsőbe, és ezzel 1-0-ra megnyerte csapatának a mérkőzést.

A játék olyan volt, amilyen. Voltak helyzetek, de a lövések olyan semmilyenek voltak. Viszont van egy Bangura a csapatukban, akire ma főszerepet osztanak. Idegenben a Rayo egyértelműen kontrákra rendezkedik be, és nem is biztos, hogy ebből nem ők jönnek ki jól. A Betisnél hajlamosak átesni a ló túloldalára, és néha felborul az egyensúly védekezés és támadás közt. Ekkor jöhet el Bangura ideje, aki rendkívül gyors, jól is cselez. A kontrák az ő igazi lehetősgei.

A Granada ellen nem jött ki az, amit ő igazán tud, mert a betömörülő granadai védők közül ha kettőt átvert, egyből ott volt a segítség. Ha egy előrevágott labdánál egy-egyben marad ott a védőjével, tízből nyolcszor megveri, bárki legyen az. Egyetlen problémája a srácnak, hogy nagyon szereti a labdát, de talán még ez sem baj egy olyan kontránál, ahol magára marad, és neki kell alkotni valamit.

Mindkét együttes jól kezdte a szezont, és szeretnék, ha a folytatás is szépre sikeredne. Tavaly Sevillában a Rayo 2-0-ra verte a Betist, most azért meglepetésszámba menne, ha ismét nyerni tudnának a vallecasiak. Betis siker várható, 2-1, avagy 3-1.

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,