Sportfogadás tippek: Betis - Malaga

2014-03-31
A spanyol bajnokságban nem nagyon van olyan meccs, amelynek nincs óriási tétje. A tabella tetején álló csapatok a helyezésekért, az alján lévő együttesek a bennmaradásért küzdenek. A 31. fordulót egy hamisítatlan kiesési rangadóval zárjuk.

Betis - Malaga

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

A 31. fordulót a Betis-Malaga mérkőzés zárja. A Betis az elmúlt 2-3 meccsén már életjeleket mutatott, de még így is 8 pont a lemaradása a legjobb bennmaradó helyen álló együtteshez képest. Persze feladni nem fogják a sevillaiak, hisz még 24 pontot lehet maximálisan összegyűjteni. Ha ma nyernek, akkor marad hét forduló, ahol azt az 5 pontos hátrányt le lehet dolgozni. Ha nyernek...

A Betis hétközi meccsen a Levantét verte 3-1-re Salva, Molina és Rubén Castro góljaival. Cedrick a villámgyors kongói viszont lapot kapott, így eltiltott lesz, ahogy Lolo Reyes is. Elvileg, mert ugye a spanyoloknál sosem biztos. A csapat fele bajlódik kisebb nagyobb sérüléssel, de ezt már megszokhattuk. Perquis, Salva, Nosa, Amaya, Didac Villa,  Xavi Torres, Caro és Chuli,  is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik.

A Malagánál ilyen szempontból jobb a helyzet, bár Duda és Pérez eltiltása érzékeny veszteség. A Betis védelmébe visszatér a kőkemény Paulao, a középpályán pedig ismét láthatjuk Vadillót. A Betis ezer sebből vérzik, de ha benn akar maradni, ezt a meccset hoznia kell. Kockázatot kell felvállalni, mert az iksz igazából semmire sem elég.

Várható kezdőcsapatok:

Betis: Adan-Juanfran-Paulao-Figueiras-Chica-Nono(Lolo Reyes)-N'Diaye-Cedrick(Vadillo)-Juan Carlos(Salva)-Baptistao-Castro

Malaga: Willy-Angelieri(J. Gamez)-F. Ferreira-S. Sanchez-Antunes-Camacho-Darder-Amrabat-Iakovenko-Samuel-Santa Cruz

Gabriel Calderón csapatának, a Betisnek nincs veszíteni valója. Győzniük kell, hogy tovább éljen a remény. Ha a Levantét meg tudta verni idegenben a Betis, akkor hazai pályán a Malaga ellen is sikerülhet. Egyébként pedig a Malagának sem jönne rosszul a győzelem. Schuster csapata is könnyen kipottyanhat, mindössze két pontra van a Malaga a veszélyzónától.

Ősszel a La Rosaledában 3-2-re a Malaga nyert Samuel Sanchez 94. percben szerzett góljával. Az előző kiírásban a Benito Villamarinban 3-0-ra nyert a Betis, persze az kicsit élesebb, ütőképesebb együttes volt, mint a mostani. Ugyanakkor tudni kell, hogy a Betis szurkolótábora kitart a csapat mellett. ha 20 meccsen keresztül nyeretlen a csapat, ugyanúgy szurkolnak, mintha a BL-indulásért küzdene a csapat. A Betis focistái nem fogják feladni, amíg van matematikai esély a bennmaradásra, küzdeni fognak a sevillai srácok. Vagy kiüti a Betis a Malagát, vagy beleszalad egy nagyobb pofonba, de az biztos, hogy itt nem nagyon lesz üresjárat, és szöszmötölés a középpályán.

A tippünk az, hogy minimum két gólt látunk a mérkőzésen. Jó kis andalúz derbi óriási téttel, szóval nem kizárt, hogy a piros lap is felvillan.

Sok sikert mindenkinek.

Címkék: sportfogadás, tipp,