Sportfogadás tippek: Betis - Levante

2013-10-31
A Betis legutóbbi bajnokiját eleve feladta. Egyértelműen erre a meccsre összpontosítottak már a hétvégén is. Betis-Levante, nézzük bővebben.

Betis - Levante

Tipp: Betis gólok 1.5 felett

Odds: 2.00

Iroda: bet365

Ma 22:00-től

 

A Betis legutóbb egy szokásosnál is tartalékosabb kezdővel állt ki a 'tico ellen. A Matracosok ellen két olyan srác kezdett például a védelemben, akiknek egy-egy bajnoki volt a lábukban összesen. De nemcsak hátul, középen és elöl is olyan több olyan játékos kapott játéklehetőséget, akik nem feltétlenül tartoznak a Betis legtöbbet foglalkoztatott játékosai közé.

A védelemben érthetetlen volt például bedobni a mélyvízbe tapasztalatlan focistákat, amikor a másik oldalon egy világbajnok csatár és a góllövőlista vezetője alkotja a csatársort. Pepe Mel eleve feladta azt a meccset, rengeteg kulcsjátékos kapott pihenőt. Aztán amikor végleg eldőlt, hogy ebből nem lesz pontszerzés, azonnal lehozta Molinál és Vadillót is.

Nagyon úgy tűnik, mindennél fontosabb most a győzelem ezen a hazai meccsen. Szégyenszemre kieső zónában a csapat, pedig a keret alapján simán ott kéne loholniuk a Real nyakában.

A Levante meglepően jól teljesít idén, idegenben a Barca ellen nagyon kikaptak, de azt a meccset meg ők adták föl. Azóta minden bajnokin szereztek pontot idegenben, ez pedig több, mint elég arrafelé. Egyébként a Levante az a csapat, amely ha biztonságban érzi magát, igencsak hajlamos leereszteni. Hogy erre a hétközi mérkőzésre mennyire pörögnek fel, az egy jó kérdés. Vélhetően egy rendkívül motivált Betist látunk majd, és azt sem szabad elfelejteni, hogy a Benito Villamarinban van a legnagyobb szurkolás. Az andalúz csapat szurkolói nem ezt érdemlik csapatuktól.

A mi tippünk az, hogy ma a legerősebb összeállításában játszik a Betis Salvával és Verduval a középpályán, és magabiztosan behúzza a meccset.

Tippünk 3-1.

Címkék: sportfogadás, tipp,