Sportfogadás tippek: Betis - Elche

2013-10-20
A Betisnek nyolc forduló után mindössze nyolc pontja van. Ezen szeretnének ma változtatni!

Betis - Elche

Tipp: Betis góljai 1.5 felett

Odds: 1.83

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

A Betisnek idén mindössze két győzelme van, mindkettőt otthon szerezte. Itt az ideje behúzni a 3. győzelmet is. Ha a Valenciát és Villarrealt sikerült megverni, menni fog ma is!

A Betis sokkal jobb csapat, mint amit a tabellából kiolvashatunk. Ettől függetlenül tény, hogy több meccsen nem ment nekik a játék. Pepe Mel is ludas ebben, mert úgy rotálja a csapatot, hogy a játékosok nem tudnak összecsiszolódni. Minden együttesnek van egy stabil magja, 6-7 olyan játékos, akik ha egészségesek, akkor játszanak. A Betisben senkinek sincs bérelt helye, Pepe Mel csinált már olyat, hogy egyik bajnokiról a másikra 9, azaz kilenc poszton változtatott.

Remélhetőleg ő is tanult ezekből a hibákból, és rájött, hogy a rotációt nem lehet így alkalmazni. Vagy lehet, de abból sok jó nem sül ki.

Biztosak vegyunk benne, hogy a sevillai zöld-fehérek ma nekimennek az Elchének, és mindent megtesznek a győzelem érdekében.

Persze Benanéknak nem lesz könnyű dolguk, mert meglepően stabilan tartja magát az Elche csapata. Ráadásul egy ponttal többet gyűjtött, mint a Betis, így meg is előzi az újonc sevillai együttest.

Ugyanakkor ma tényleg nem néznek könnyű este elé, mert ha a Betis jól játszik, nem nagyon van csapat, amely képes megfogni őket. Talán csak a legjobbak, de az Elche nem tartozik közéjük.

Ezt a mecset a Betis hazai pályán egyszerűen nem ronthatja el. Rengeteg hazai helyzet, és minimum két hazai gól a tippünk!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,