Sportfogadás tippek: Benfica - FC Barcelona

2012-10-02
Kevesen hittük volna, de a liszaboni De Luz-ban még nem nyert meccset a Barca, sőt még gólt sem rúgott. A kérdés, hogy Messiék megtörik-e az átkot?!

 

Benfica - FC Barcelona

Tipp: Barca góljai 1.5 fölött

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: ma  20:45

 

Nem lehet a Barca csoportjára ráfogni, hogy annyira erős lenne. Persze ezt csak a katalánok gondolják így, meg a semlegesek, mert az biztos, hogy egy továbbjutó hely a sorsolásnál eldőlt. A Benfica-Szpartak-Celtic trió közül pedig nagy lépést tesz a továbbjutás felé, aki pontot rabol a Barcától. Ez a Szpartaknak majdnem összejött, de a hajrában Messiék nem kegyelmeztek, és 3-2-re nyerni tudtak.

A Benfica Glasgowban játszott 0-0-ás döntetlent, ami a se nem jó - se nem rossz kategória számukra. Egy pont is pont alapon azért a végén jól jöhet az a remi, ma viszont bravúr lenne, ha pontot mentenének.

Hiába a történelem, hiába a Barca átok - ahogy a katalán szurkolók mondják - ezen a találkozón a Blaugrana az esélyes!

Hétvégén nyert a Benfica és a Barca is, úgyhogy a 'főpróba' jól sikerült. A liszaboniak természetesen tartalékosak voltak, de ez már természetes. Meg akarják verni a Barcát, de ez nem lesz könnyű feladat.

A katalánok elmondták, hogy nem az el Clásico jár a fejekben - ami vagy igaz, vagy nem - és csak erre a meccsre koncentrálnak. Elvileg Puyol játékra kész (azért meglepő lenne, ha pályára lépne), Pique még maródi, ahogy Thiago sérülése is súlyosabb, mint ahogy elsőre gondolni lehetett. bár az is igaz, ő ma aligha játszana. Ami viszont örömteli, hogy Fabregasnak végre volt egy olyan meccs, ahol feltöltődhetett önbizalommal, ugyanis hétvégén a Sevilla elleni derbinek ő volt a hőse! Egy jó Cesc nagyon kell most ebbe a Barcába, hisz Iniesta továbbra sem bevethető.

Ami a portugálokat illeti, egy fontos alapember előröl és hátulról is hiányozni fog. Luisao, a védelem oszlopa, és a csatár Cardozo kihagyja a mai meccset. Visszatér viszont a kis bohóc, azaz Aimar. Támadó felfogásban lépnek pályára a liszaboniak is, 4-3-3-as felállásban, elöl Aimar, Lima és Gaitan rohamozza majd Valdes kapuját.

Sokgólos mérkőzésre kell számítani, és abból a sok gólból előreláthatólag a katalánok minimum kettőt magukra vállalnak. Messi mellett Villa és Pedro kezd, mögöttük Busquets, Xavi és Cesc. A védelem itt is foghíjas, Alves és albe közt középen Mascerano és Song játszik kényszer védőt, de egyikőjüknek sem újdonság ez a szerepkör. Az biztosnak látszik, hogy itt egy góllal nem lehet meccset nyerni, márpedig Messiék arra készülnek ;D

 

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,