Sportfogadás tippek: Békéscsaba - Debrecen

2016-04-30
Sok helyen lehet olvasni az utolsó forduló meccseiről, főleg a Puskás-Kispest és az MTK-Vasas találkozó kapcsán. Mi most nézzük a Békéscsaba-DVSC találkozót.

Békéscsaba - Debrecen

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.80

Iroda: unibet

Kezdés, szombat, 16:30

 

Az előző fordulóban eldőlt, hogy a Békéscsaba kiesett. Ez van. A 'csabaiak abban bízhatnak, hogy a Puskás is kiesik, és akkor talán az MLSZ elgondolkodik a 14 csapatos NBI-en ...De térjünk vissza a meccshez. A Békéscsaba tehát kiesett, tét nélkül játszik. A csapat motorja, Laczkó távozik, de amúgy sem léphetne pályára, mivel eltiltott. A Loki viszont győzelmi kényszerben van, mert a 3. hely megtartásához nyerni kell, mese nincs. A Vidi verheti a tét nélkül játsszó UTE-t, és az MTK is a Vasas-t.

A Loki jó formában van, utolsó négy meccséből 10 pontot hozott. A Hali elleni remi mellett verte a DVTK-t, az Újpestet és a Paksot! Idén, illetve ebben a kiírásban kétszer találkoztak, mindkét alkalommal a Debrecen győzött. A két meccs 3-2-vel és 7-0-al ért véget, szóval voltak gólok bőven. Vélhetően most is lesznek, a Békéscsabát nem nyomja a tét, lehet focizni még egy jót az élvonalban. A DVSC pedig magyar szinten komoly csapat, és ebben a szezonban három ill. hét góllal terhelte a Békéscsabát. Jó kis keleti derbi így az utolsó körre, valószínűleg ismét Debrecen győzelemmel, és sok góllal. A Békéscsabának sem célja egy unalmas, bekkelős meccs, lehet tolni a focit most már tét nélkül, itt bizony potyognak majd a gólok.

Tipp: 1-5

Címkék: sportfogadás, tipp,