Sportfogadás tippek: Bayern - Sahtar Donyeck

2015-03-11
Ukrajnában visszafogott volt a Bayern, és csak egy 0-0-ra futotta a bajorok erejéből. Mondjuk, ha azt nézzük, hogy a meccs végét már emberhátrányban játszotta végig a német együttes, nem is feltétlenül rossz eredmény az a 0-0. Ma hazai pályán már nem lesz kegyelem.

Bayern - Sahtar

Tipp: A Bayern mindkét félidőben szerez gólt

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

Óvatos focit láthattak azok, akik L'vivben megtekintették a Sahtar-Bayern meccset. Igazából a Sahtar is úgy volt vele, hogy nem rossz a 0-0, hisz mégis a Bayern az ellenfél. Gólt nem szerzett a bajor csapat, ez fél siker. Teljes akkor lett volna, ha a Bányászok kihasználják Xabi Alonso kiállítását, de nem tették.

Pep Guardiola azt mondta a meccs után, hogy jó eredmény a 0-0, az történt, amit a Bayern szeretett volna. Otthon, hazai közönség előtt az Allianz Arénában más arcát mutatja majd a bajor együttes. Lewandowski mögött ott lesz Müller, szélekről Ribery és Robben indul. Nincs csapat, amely Münchenben ezt a négyest féken tudná tartani.

Alaba és Schweinsteiger játszhat az ütköző zónában, jó kis páros ez, remekül kiegészíti egymást a két játékos, és bizony jobban funkcionál az Alaba-Schweni páros, mint a Xabi Alnso-Schweini duó. Bernat és Rafinha bejátssza a széleket, ők segítenek be Riberynek és Robbennek. Dante és Boateng majd megoldja a védekezést, féken tartják Luiz Adrianóék kósza rohamait. Az tuti, hogy a Bayern dominálni fog a meccsen, és az is tuti, hogy az ukrán védők nincsenek hozzászokva a Robben-féle támadókhoz. Arjen Robben elképesztő formában van, tarthatatlan a holland támadó. Képtelenség, hogy egy motivált, gólra törően játszó Bayern ne mattolja félidőig az ukrán ellenfelét. Jó formában vannak Müllerék, és minden bizonnyal minél hamarabb tudatosítani akarják a vendég együttesben, hogy itt ma nincs sok esélyük. Aztán, ha félidőre megtörik 1-2 góllal a Donyecket, a második játékrészben még rátehetik az i-re a pontot. Eleve jobb fizikai állapotban van a Bayern, sokkal korábban rajtolt a Bundesliga tavaszi szakasza, jobban játékban vannak a németek.

Nincs kérdés, ezen a találkozón már gólokat lő a München, méghozzá mindkét félidőben!

Sok sikert mindeknek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,