Sportfogadás tippek: Bayern München - Wolfsburg

2017-09-22
A Bayern mostanában nem csillog, ennek ellenére a Hoffenheim elleni kisiklás után két magabiztos győzelmet aratott. Pénteken a Wolfsburgot fogadja a bőrgatyások alakulata.

Bayern München - Wolfsburg

Online sportfogadás tipp: Bayern góljai 2.5 felett

Unibet odds: 1.60

Kezdés: péntek, 20:30

 

A Bayern a 3. körben belefutott a Hoffenheim elleni pofonba, de azon a vereségen kívül négy bajnokiból négyet sikerült megnyerni. Otthon a mérleg 100%-os, a Leverkusen 3-1-re, a Mainz 4-0-ra kapott ki az Allianzban.

Hétközi bajnokin a München a Schalkét verte 3-0-ra, a Wolfsburg a gyengélkedő Bréma ellen csak 1-1-re volt jó. A Wolfi és a Bayern előző 4 bajnokiját a München nyerte, lőtt 14 gólt, és egyet sem kapott. Ma sem Neuer véd majd, hiányzik Bernat és Alaba is, ennek ellenére a bajor együttesnek mély a padja, bárki ugrik be, minőséget képvisel.

A Wolfburgnál hiányzik Bruma és Brooks, de lesz probléma az előrejátékkal is, hisz Kuba mellett Gomez sem bevethető. Nem az igazi a VfL Wolfsburg, és bár nem is annyira tragikus a helyzet, azért ma nagyobb pofonba is bele lehet majd nézni. A Dortmund ellen például nagyon pocsékul festett a zöld mezes együttes, és a 3-0-ás BVB győzelem a Wolfsburgra volt hízelgő. Ha ott a sárga-feketék koncentrálnak, és szerencséjük is van, 6-7 gólt simán lőhettek volna.

Egy szó, mint száz, a Bayern általában jól elkeni a VfL-t. Most is el fogja, hármat akkor is lőnek Lewáék, ha nem megy majd a foci. Egyébként, ha már Lewandowski, ő 2015 szeptemberében az 51-60 percek között 5 gólt lőtt a VfL-nek, ezzel pedig egy olyan rekordot állított fel, amit vélhetően soha senki nem dönt majd meg. Ilyen rövid idő alatt 5 gólt lőni kézilabdában is bravúr, fociban, egy top bajnokságban megismételhetetlen. Lewa igazi VfL-specialista, ha épp jó napja lesz, egyedül lőhet hármat péntek este.

Címkék: sportfogadás, tipp,