Sportfogadás tippek: Bayern München - Wolfsburg

2014-08-22
A Bundesliga 2014/15-ös szezonjának nyitómeccsén a Wolfsburg Münchenbe látogat. Hecking csapata két út közül választhat: vagy nyuszi módjára játszik, vagy minden mindegy alapon megpróbálja a lehetetlent.

Bayern München - Wolfsburg

Tipp: A Wolfsburg gólt szerez

Odds: 1.55

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A Bayern München a bajnoki címvédő, és az bajorok most is arra készülnek, hogy a bajnoki cím mellett a BL- és DFB Kupa győzelem is összejöjjön. Igen ám, de hosszú volt az előző szezon, nyáron a legtöbb játékos a világbajnokságon fárasztotta magát, szóval könnyen lehet, hogy most picikét döcögni fog még a szekér.

Guardiola nem vezényelhetett ideális felkészülést a fiúknak. A vb miatt amúgy is rövidebb volt ez az időszak, aztán hiába lett vége a vb-nek, a játékosok még ünnepeltek, és megérdemelt szabadságukat töltötték. Aztán jött egy amerikai túra, amelynek leginkább anyagi haszna volt a klub számára, szakmailag viszont nem sok haszna volt ebből a Bayernnek.

Az Audi Kupán nagyot játszott a Bayern, de az egy félkomoly torna. Aztán jött a BVB elleni Szuperkupa találkozó, ahol bizony 2-0-ra kikapott a bajor csapat a rivális Dortmundtól. Ez már olyan eredmény, amely jelzi, hogy nincs még a toppon ez a bőrgatyás alakulat.

Baj pedig van bőven, hisz ugye Contento és Kroos eligazolt, van Buyten visszavonult, és a sérültek száma sem kevés. Thiago nem jött rendbe, Schweini is sérült. Ribery sem az igazi, Rafinha Amerikában sérült le, és Javi Martinez is szalagszakadást pár nappal ez előtt. Aztán ha ez nem lenne elég, akkor meg kell említeni, hogy Boateng az első meccsen nem játszhat eltiltás miatt.

Ez azért nem jó előjel, de nézzük azt, hogy kik is játszanak:

Bayern: Neuer - Badstuber, Dante, Alaba - Shaqiri, Lahm, Höjbjerg, Juan Bernat - T. Müller, M. Götze - Lewandowski
Wolfsburg: Grün - S. Jung, Naldo, Knoche, Rodriguez - Luiz Gustavo, Guilavogui - Hunt, Arnold, De Bruyne - Olic

Persze a Bayern így is rendkívül erős. Viszont Badstuber nagyjából másfél-két évet hagyott ki, és ami azt illeti, ez a kísérleti háromvédős rendszer tartogat veszélyt. Emlékezzünk csak rá, amikor Pep először ezt a Barcával kipróbálta egy Valencia elleni meccsen, egy félidő alatt kapott két gólt a Barca. A középpálya sincs összeszokva, egyénileg jó játékos mind, de kérdéses, hogy egy-két hét milyen kohézió alakult ki. Elöl a Götze-Müller-Lewandowski trió rendben van, de középen és hátul azért lehetnek, és talán lesznek is bajok.

A Wolfi nagyjából egyben maradt, tavaly épphogy lecsúszott a csapat a BL-indulást jelentő 4. helyről. Az előző szezonban tavasszal már jól pörgött a Wolfsburg, könnyen lehet, hogy ma nagyobb meglepetést okoznak a farkasok, mint azt sokan hiszik.

Sok sikert mindenkinek!

 
Címkék: sportfogadás, tipp,