Sportfogadás tippek: Bayern München - Wolfsburg

2013-04-16
Ma és holnap rendezik a német DFB Pokal sorozatban az elődöntőket. Este 20:30-as kezdettel a Bayern a Wolfit látja vendégül, nézzük, mire számíthatunk.

Bayern München - Wolfsburg

Tipp: Bayern 2.5 gól felett

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

A Bayern München idei szezonja eddig álomszerű. A bajnokságot már megnyerték, ráadásul rekordokat döntögetnek. A BL-ben elődöntőbe jutottak, és itt a német kupában is a legjobb négy közt vannak. Az előző körben lejátszották az előrehozott döntőt a Dortmund ellen, és azt az akadályt is simán vették. Márpedig úgy tűnik, idén a Bsyernt Németországban nem lehet megállítani.

A bőrnadrágosok triplázni szeretnének, ezért biztosak lehetünk benne, hogy nem fogják elalibizni a mérkőzést. A döntőben a Stuttgart vagy a Freiburg lesz az ellenfél, szóval ...

Heynckes ma a legjobbjait küldi pályára, bár a Bayernnél vigyázni kell a megfogalmazással, mert tudjuk, hogy a 'cserecsapat' is képes kilenc gólt lőni a Hamburgnak. A védelem stabil, a középpályán minden posztra vannak ketten, ahogy a csatársorban is. Sőt ott van Pizarro Gomez és Mandzukic mellett, aki lassan már Gomez elé kerül a rotációban. Nem is csoda, ha Gomez a távozáson töri a fejét. (Talán jobban is tenné, ha átigazolna, mert ha Heynckesnél nem fér be, Guardiola rendszerében tutira nem fog beférni a kezdőbe...)

Hétvégén a Bayern laza négyest hintett a Nürnbergnek, pedig ha valamelyik meccs tét nélküli volt, akkor a hétvégi bajnoki az volt. Ráadásul a Nürnberggel jó kapcsolatot ápok a klub.

Ami a Wolfsburgot illeti, elég gyenge szezont futnak. Kiesni nem fognak, bár sokáig a veszélyzónában volt a csapat. Mostanában döntetlenekkel araszolnak a bajnokságban, sorozatban négyet játszottak belőle. Ma csodaszámba menne talán az is, ha gólt tudnának lőni...

Utolsó 15 összecsapásukat tekintve 12-2-1 a mérleg a Bayern szemszögéből, azaz 15 mecssből 12-t megnyertek. Ráadásul tudjuk, hogy a Wolfi az elmúlt években azért sokkal, de tényleg sokkal jobb csapat volt, emlékezzünk csak a Grafite-Dzeko féle Wolfira, amely bajnoki címet nyert pár éve.

Ami még elképesztőbb, az a Münchenben játszott meccsek Bayern dominanciája, azokat tekintve ugyanis utolsó 13 találkozójukat nézve mindet a Bayern nyerte! Legutóbb 2003-ban tudott a Wolfi pontot szerezni Münchenben, akkor 3-3 lett a vége.

Heynckes utolsó évében mindent meg akar nyerni a Bayernnel, és ebben a játékosai is partnerek. Érzik a müncheniek, hogy kivételes szezont futnak, már-már sérthetetlennek tűnik a bajor gárda. Nevek alapján a Wolfi sem tűnik gyengének, de csapat szinten nem nagyon érdemes összehasonlítani a két együttest.

A mi tippünk sima 3-0, vagy 4-0. Talán a vendégek is találnak egy gólt, talán nem, a lényeg, hogy a Bayern hazai közönség előtt gálázni fog! Ez a csapat akkor is lő 3-4 gólt, ha csak félgőzzel játszanak a srácok.

Előzetes kezdőket csak tippelni lehet, ami viszont biztos, hogy a hazaiaknál Badstuber, Ribery és Kroos, a vendégeknél Perisic és Pilar hagyja ki a ma esti összecsapást.

 

Sok sikert a tipphez!

 

SZÓLJATOK HOZZÁ!

Azok között, akik aktuális Napi tippjeinkhez (Napi Fortuna tipp, Totótipp, Tippmix tipp) kommentet ír, 5 EURÓS BET-AT-HOME KUPONOKAT sorsolunk ki! A komment vonatkozhat arra, hogy egyetért-e az adott tippel vagy nem, de más, saját tippet is leadhattok rövid indoklással. Már ebben a percben lehet kezdeni!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,