Sportfogadás tippek: Bayern München - Werder Bremen

2013-02-23
A Bayern München magabiztosan vezeti a Bundesligát, így emiatt a sorozat miatt nem nagyon kell aggódniuk! Az Arsenal elleni BL találkozó után, és a BVB elleni DFB Pokal összecsapás előtt megmérkőznek a Werderrel, de aligha fogják tálcán kínálni a pontokat Heynckesék!

Bayern München - Werder Bremen

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

A Bayern ebben a szezonban semmit sem bíz a véletlenre! A bajnokság, a Kupa és a BL trófea is kell nekik, és nem ismernek kegyelmet! A bajnoki cím már félig-meddig zsebben, de a Bayernnél nincs lyukas meccs!

Ma délután azért több olyan játékos is lehetőséget kap, akik nem tartoznak az alapemberek közé. Tymoschukot már nagyon rég láttuk, de Shaqirit is csak elvétve. Ma mindkettő kezdhet, ha Heynckes is úgy akarja! Robben szinte biztosan játszik Müller posztján a jobb szélen! Ez szinte 100%, mert az tényleg nagy butaság lenne Heynckestől, ha most sem kezdetné a hollandot. Robbent is tűzben kell tartani, mert sosem tudni, Müller is lesérülhet bármikor. Elöl ugyanez a helyzet, vagyis a mostanában padra szoruló Gomez kezd majd Mandzukic helyén.

Tartalékos lesz tehát a Bayern, persze minden relatív. Egy Gomez-Ribery-Shaquiri-Robben négyes mögöttük egy Gustavo-Tymoschuk szűrő párossal azért nem fest tragikusan :D

A védelem azért nagyjából adott, Boateng és Badstuber sérült, szóval ott Heynckes nem nagyon tudja Dantéékat pihentetni, de talán nem is akarja.

A Werdernél mostanság rendben menek a dolgok, van egy-két sérült, de így is hoztak hat pontot utolsó három mecsükből. Itt ma aligha kell görcsölniük bármi miatt, az esélytelen nyugalmával lépnek pályára. A Werderre jellemző, hogy elöl-hátul gólképes.

Egyébként a Beryn és a Werder a Bundesliga két azon csapata, amelyeknek meccsein mindig esik legalább 2 gól! A 20 élvonalbeli klub közül csak ez a kettő mondhatja el ezt magáról!

A vendégeknél a támadó zóna nagyon jól néz ki. Elöl az ex-Bayernes Petersen bombaformában van, de Bruyne remekül irányít, Ekici, Elia, Hunt vagy épp Arnautovic pedig szintén olyan játékosok, akik érzik a kaput, és összjátékban sem gyengék!

A Werder amúgy is rendre gólgazdag meccset játszik, miért pont a Bayern ellen lenne ez másként. Aztán lehet úgy nézni, hogy a Bayern tartalékos lesz (mondjuk amikor egy Gomez meg egy Robben jön a padról... ), de lehet nézni úgy is, hogy tele lesznek bizonyítani akaró focistával. Robben, Gomez, Shaqiri...

Nagyon jó kis meccs lesz, hisz a Werder is arról híres, hogy nem dajkálják sokat a labdát, vagy támadnak, vagy védekeznek de a labda nagy százalékban a kapuk előtt, és nem a középpályán pattog. Jó iramú élvezetes meccsre van kilátás, ahol minimum három, e inkább 4-5 góllal kell számolnunk!

Sok sikert a tipphez!

(Akinek vannak mára jó tippjei, ne fogja vissza magát, és ossza meg velünk is hozzászólásként!)

Címkék: sportfogadás, tipp,