Sportfogadás tippek: Bayern München - Werder Bremen

2016-03-12
Rég rendezett már gálát a Bayern München együttese, lassan itt lenne az ideje. Az ok, hogy jön a Juve elleni visszavágó, de akik pályára lépnek, azok minden bizonnyal szeretnék kiszolgálni a közönséget.

Bayern München- Werder Bremen

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: szombat, 15:30

 

Rég láthattunk már olyan meccset, ahol úgy igazán odateszi magát a München és kiüti ellenfelét. Idén konkrétan még egyszer sem. Voltak jó időszakai a Bayernnek, a Darmstadt elleni 2. félidő, vagy a Juve elleni első, de úgy komplett meccset tekintve nem igazán. Talán majd most!

A Werdert rendre jól elverik a Bőrgatyások, a két együttes utolsó 11 találkozóját egyaránt a Bayern nyerte. Vélhetően most is a bajor együttes nyer, de arra is van esély, hogy megszórja ellenfelét. Badstuber mellett Martinez és Boateng sem játszhat, szóval a védelem még vérzik, de a BVB ellen is lehozta kapott gól nélkül a meccset, ez most is sikerülhet, de egy-két gól még bele is férhet. Ugyanakkor tudni kell, hogy a Werder is foghíjas lesz, Junuzovic és Fritz eltiltott, nélkülük elég karakter nélküli lesz a Bréma játéka. Pizarro sem léphet pályára, ahogy Johansson sem, és Bargfrede sem. Annyi a sérült és eltiltott, hogy Kleinheisler ismét a kezdőben találhatja magát.

A Bayernnél viszont a kreatív zónát illetően mindenki játékra kész, visszatértek a sérültek, játszhat Robben és Ribery, hátha mutatnak ezek a srácok valamit a régiből. Müllerrel és Lewával kiegészülve hazai pályán illene már gólfesztivált  rendezni ismét, és ehhez nem nagyon találni kellemesebb ellenfelet, mint a tartalékos Bremen!

Várható kezdőcsapatok:

Bayern: Neuer - Lahm, Kimmich, Alaba, Juan Bernat - Xabi Alonso - Robben, T. Müller, Thiago, F. Ribery - Lewandowski

Werder: Wiedwald - Gebre Selassie, Vestergaard, Djilobodji, S. Garcia - Grillitsch - Öztunali, S. Yatabaré, Veljkovic, Kleinheisler - Ujah
Címkék: sportfogadás, tipp,