Sportfogadás tippek: Bayern München - PSV

2016-10-19
Egyértelműen a Barca - Man. City a legjobban várt meccs szerdán, de mi a Bayern-PSV találkozóval foglalkozunk. A kérdés, hogy összekapja-e magát a Bayern, vagy a PSV is belecsíp a bajor óriásba.

Bayern München - PSV

Online sportfogadás tipp: Bayern góljai 2.5 felett

Bet365 odds: 1.66

Tippmix odds: -

Kezdés: szerda, 20:45

 

A München leeresztett. Nincs erre jobb szó, rendkívül intenzíven kezdte az idényt, kitömte a Brémát és a Rosztovot, aztán jött még egy két 'átlagos' siker, majd a lejtmenet. A bajorok nyeretlenek 3 mérkőzés óta. Más csapatnál ez szinte természetes, a Bayernnél szinte krízisről beszélnek. Nonszensz.

Egyébként nem is ez a lényeg, hanem az, hogy Ancelotti is a mutatott játékot, a hozzáállást kritizálta. Elmondta, hogy őt valójában az zavarja, hogy a játékosok nem tesznek meg mindent a siker érdekében. Ebben van valami, hisz az Atleti izomból lenyomta a Bőrgatyásokat, aztán a Köln és a Frankfurt elleni bajnokikon sem azt a Bayernt láttuk, amely hengerelni szokott. Sőt a Frankfurt úgy tudott 2-2-t játszani hétvégén, hogy 2-1-es bajor vezetés után emberhátrányban egalizált.

Ancelotti most először érezheti úgy, hogy valamit tenni kell. Mert valljuk be, eddig olyan sok dolga nem volt, egy tökéletes csapatot vett át. Most viszont a Frankfurt elleni meccs utáni sajtótájékoztatón láthatóan ideges volt, és dühös.

Martinez, Bernat, Costa, Ribery és Vidal hagyhatja ki a szerdai találkozót, a Koopmans, Locadia, Hendricx trió maradhat ki vendég oldalon. Akik valószínűleg kezdenek:

PSV: Zoet - Schwaab, Isimat-Mirin, Moreno - Brenet, Willems - Guardado - Pröpper, S. de Jong - L. de Jong, Narsingh
Itt az ideje összekapni magát a Bayernnek. Ez az három-meccses üresjárat belefért, talán a Bundesben több is beleférne, de itt a BL-ben azért nem lehet alibizni. Az Atleti mellett a PSV-t sem lehet lebecsülni. Persze őszintén szólva el nem lehet képzelni, hogy itt a Bayern ne menjen tovább, de azért ehhez tenni kell. Nem elég kivinni a mezt a pályára.
Az biztos, hogy Müllerék nem felejtettek el focizni. Talán most jön ki a fáradtság, az, hogy nyáron azért csak volt egy Eb, kevesebb volt a pihenő.
De ha a PSV-t nézzük, Cocu csapata sem hasít. Az, hogy a Rostov otthonában csak ikszre futotta, még bele is férhet. De az, hogy aztán két honi bajnokin is csak remizett a csapat, az már jelzi, hogy a PSV is döcög. Főleg a legutóbbi Heracles elleni bajnoki az, amit otthon illet volna behúzni.
Egyes információk alapján 4, más infók alapján 5 védővel játszik ma a PSV. Igazából mindegy, lehet az 3 vagy 6 is, ha a Bayern jól játszik, akkor gólokat lő és nyer. A mi 'tippünk', hogy Ancelotti azért odapirított a srácoknak.
Valószínűleg az történt, hogy a Bayern focistái a Pep-féle szigor, az, hogy Pep azért komolyabban fogta a sztárokat is, megszűnt. Ancelotti hagyta focizni a srácokat, hagyta, hogy történjenek a dolgok. Ez egy-két meccs erejéig működött, aztán még átlagos győzelmeket is arattak a bajorok, ahogy korábban írtuk, de a nagy szabadságnak most már gátat kell szabni. Ancelottinak oda kell pirítani, és gatyába rázni a csapatot. Jön ez a rendkívül fontos BL-összecsapás, meg kell nyerni mindenképp. Ráadásul jó lenne a csoport első helyén végezni.
Azért a BL-ben, idegenben a PSV nem annyira acélos, utolsó 16 idegenbeli mérkőzéséből 11-et elveszített a PSV,  ezek közül 8-szor gólt sem szerzett.
Ancelotti helyre teszi a srácokat, és a Bayern ismét azt a játékot fogja nyújtani, amit megszoktunk. Gólokat lőnek, meccseket nyernek sorozatban. A müncheniek össze fogják kapni magukat, és magabiztos győzelmet aratnak. Azért, ha ez a Bayern közel 100, de akár 85-90%-ot nyújt, kevés csapat veszi fel vele a versenyt. Ha csak alibizik, mint az Eintracht vagy a Köln ellen, az már kevés.
Tipp: 3-0, vagy 4-0
Címkék: sportfogadás, tipp,