Sportfogadás tippek: Bayern München - Hannover

2016-05-14
A Bayern utolsó meccsét játssza Münchenben Pep Guardiola irányítása alatt. Friss bajnokként illene valami emlékezetes búcsút rittyenteni a már kiesett Hannover ellen.

Bayern - Hannover

Tipp: Bayern góljai 3.5 felett

Odds: 1.90

Iroda: bet365

Kezdés: szombat, 15:30

Különösebb indoklást nem igényel a tipp, nincs egy súlycsoportban a két csapat. A Hannover gyenge idényt produkált, a nyári és téli átigazolási szezont is elrontották a vezetők, Schaaf kinevezése pocsék döntés volt, és a sok rossz döntés összeadódott, nem véletlenül esett ki a H96.

A Bayern pedig simán nyerte újabb bajnoki címét, ami ilyen kerettel szintén nem a véletlen műve. Pep Guardiola viszont nem nyert BL-t a Bayernnel, és most már nem is fog, hacsak vissza nem tér valamikor. Ettől függetlenül sorozatban bajnok lett a München, most már ötödjére, ez pedig rekord Németországban. Pep Guardiola Münchenje nem játszotta minden idők leglátványosabb fociját, de sok emlékezetes meccset kapunk a bajoroktól. Még egy kéne azért, az Allianzban az utolsó tétmeccsét játssza az idei szezonban a Bayern.

Stendel, a Hannover mestere már a jövő csapatát építi, több, eddig kevés lehetőséget kapó spíler akár kezdő is lehet ma. Egy olyan Hannover lép ma pályára Münchenben, ahol a játékosok nem sokat játszottak együtt. Rengeteg hibával fog játszani a vendég együttes, azért Münchenben sokkal komolyabb csapatok is bele szoktak futni nagyobb zakóba. Guardiola viszont a legjobbjait küldi pályára, és a DFB Kupa fináléja előtt azért szeretne a Bayern is egy emlékezetes szezonzárót, vélhetően félgőzzel is eljut 4 gólig, de nem lenne meglepő, ha 6-8 gólt összehozna a Bőrgatyás alakulat.

Címkék: sportfogadás, tipp,