Sportfogadás tippek: Bayern München - Hamburg

2017-02-25
Akad itt egy meccs, pontosabban egy párosítás, amire nem lehet nem odafigyelni. A Bayern München ugyanis hazai pályán az utóbbi években rendre agyonveri a Hamburg SV-t, de durván!

Bayern München - Hamburg SV

Online sportfogadás tipp: Bayern góljai 2.5 felett

Bet365 odds: 1.72

Tippmix odds:  -

Kezdés: szombat, 15:30

 

A tűzijátékokat általában este rendezik, de a Bundesligában ezen a szombaton már délután láthatunk valami hasonlót. Legalábbis a múlt, azaz a közelmúlt alapján erre jó esély van.

Szóval a Bayern München egy jó csapat, és ezt nem is vitatja senki. Főleg nem a Hamburg, amely együttes amikor Münchenbe utazik, rendre hatalmas zakót kap.

A két együttes utolsó 6 müncheni meccsén 39 gól született, ebből 36-ot a Bayern rúgott. Volt itt egy szolid 3-1, de volt 9-2-es Bayern-siker is. Aztán kétszer 5-0, egy 6-0 és egy 8-0. Tényleg úgy tűnik, hogy a Hamburg nagyon fekszik a Bayernnek, rendre elkeni a bajor csapat északi riválisát.

Ezek után nem is tűnik túl nagy rizikónak behúzni egy 4-5 gólos Bayern-győzelmet, de már az is 1.72-es szorzóval fogadható, hogy Lewandowskiék minimum három gólt lőnek. Sőt, ha Lewának jó napja lesz, tán egymaga összehozza a három dugót. Ráadásul ami még fájhat a HSV-nak, hogy a védelemből Papadopoulos kidőlt, így az a Djorou lesz majd Mavraj párja, aki azért sokkal sebezhetőbb. Az idő jó, a lelátók megtelnek, minden adott egy újabb müncheni gálához!

Tipp: 6-0

Címkék: sportfogadás, tipp,