Sportfogadás tippek: Bayern München - Freiburg

2017-05-20
A Bayern München utolsó tétmeccsét a Freiburg ellen játssza le szombaton, bár ez a bajnoki sem igazi tétmeccs már. Sokkal inkább búcsúmeccs, három játékos most lép utoljára pályára a Bayern mezében.

Bayern München - Freiburg

Online sportfogadás tipp: Bayern góljai 4.5 felett

Bet365 odds: 3.40

Tippmix odds. -

Kezdés: szombat 15:30

 

A Bayern a Wolfsburg elleni 6-0-ás sikerrel lett bajnok. Aztán otthon a nagy ünneplés után 'csak' 1-0-ra verte el a kieső Darmstadtot, majd jött a Lipcse elleni 5-4-es siker. Az utolsó három bajnokit tekintve kétszer is kinyílt a gólzsák, és reméljük, kinyílik ma is.

Starke kapus, Lahm és Xabi Alonso ugyanis szezon végén felhagy az aktív focival. Visszavonulnak ezek az ikonok, szóval vélhetően a csapattársak is mindent megtesznek majd, hogy a búcsú emlékezetes maradjon. Igazi gálára számíthatunk, amiben a Freiburg partner lehet. A Freiburg legrosszabb esetben EL-selejtezőt érő helyen végez, szóval jó kis szezont futott a Streich-csapat. A Bayern ellen lehet focizni egy jót, és bizony gólokat lőni, mert a Bayern már hátul sem koncentrál úgy, mint azt megszokhattuk.

Neuer nem véd, talán amúgy sem védene, hisz mindhárom búcsúzó a kezdőben kap helyet. Starke véd, Alonso és Lahm is ott lesz a kezdőben. Hogy mellettük még kik, az jó kérdés. Aki még tuti kezdő, az Lewandowski, hisz egyelőre ő a gólkirály, de csak egy találattal van neki több, mint a BVB-s Aubameyangnak. Szóval Lewa is kezd, és ha kezd, 2-3 gólt biztos lövetnek vele.

Picit olyan meccsre kell számítani, mint volt a Lipcse-Bayern. Itt már a Bayernt sem érdekli, ha kap 2-3 gólt, csak lőjön többet. Úgy 5-6-ot legalább, tényleg egy igazi szezonzáró gálát várunk, ahol a támadó foci dominál. Egyértelmű tippünk a Bayern góljai 4.5 felett opció, ami egész szép odds-szal, 3.40-essel fogadható a Bet365-ön.

Címkék: sportfogadás, tipp,