Sportfogadás tippek: Bayern München - Eintracht Frankfurt

2012-11-10
Ma igazi rangadót rendeznek a Bundesligában, hisz az éllovas Bayern a harmadik helyen álló Eintracht együttesét látja vendégül. A tabella alapján tehát éles meccs várható, mi azonban másképp gondoljuk!

Bayern Münvhen - Eintracht Frankfurt

Tipp: Bayern góljai 2.5 fölött

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

Már a szorzóból is kiderül, hogy a bukik sem nagyon bíznak a Frankfurtban! Nem véletlen ez, hisz a Bayern együttese nagyon ráérzett a játékra! A hétközi BL meccsen 6-1 arányban győzték le a francia LOSC Lille csapatát, iagzi vérengzést rendeztek a bőrgatyások! Félidőre öt gólt hoztak össze, egyre-másra, ami csak a csövön kifért. A második félidőben már alibi futball ment, pedig ha megnyomják Robbenék, és rámennek a kiütésre, meglett volna a 10 is!

Akkor fölényben játszott a Bayern, mintha egy DFB Pokal meccsen negyedosztályú csapatot fogadott volna...

Egyébként emlékezhetünk, a tavalyi idényben is volt egy időszak, amikor kinyitották a gólcsapokat! Március 10-én 7-1-re verték a Hoffenheimet, aztán rá három naprra a BL-ben rúgtak hetet a Baselnek is! Na, ez még nem volt elég, következő hétvégén a Hertha Berlinnek is gurítottak egy laza hatost többek közt Robben mesterhármasáról, és a három Bayern büntetőről elhíresült meccsen.

Könnyen lehet, hogy a Lille elleni hatos egy hasonló sorozat első meccse! Mandzukic és Pizzaro készen áll, hogy gólokat lőjön, és ami azt illeti, a 'Robery' is olajozottan működik.Ribery és Robben megállíthatatlan a széleken, de Müller, Schweini, Kross, Martinez vagy Shaqiri is óriási formában kergeti a bőrbogyót ezekban a napokban.

A Leverkusentől elszenvedett zakó felpaprikázta őket, azóta rúgtak négyet a 'lauternnek, hármat a HSV-nak, és ugye legutóbb a BL-ben egy laza hatost a Lille-nek.

Egyébként a mérkőzés után talán Heynckes nyilatkozta azt, hogy jobb is, hogy nem lett nagyobb különbség, így talán a játékosai a földön maradnak. (Jó fej ez a Heynckes is, mintha a BL-ben mindennapos lenne az öt gólos siker :D )

A vendégeknek nem sok esélyük van, Amedick, és főleg Zambrano nagyon hiányzik. Utóbbi játékának hiánya már a Fürth ellen is mutatkozott, amikor a Greuther a megszokottnál többször került gólhelyzetbe, csak a szerencsén múltt, hogy csak egyszer tudtak betalálni!

A Bayernnél továbbra sem lesz a Can, Badstuber, Gomez trió, de aligha fogják megérezni. Totális futball várható a hazaiaktól, 3 lőtt gól alatt nem fognak megllni!

Tippünk 4-0, de könnyen lehet ebből 5, 6, ... :D

Sok sikert, és jó szórakozást a mérkőzéshez!

Címkék: sportfogadás, tipp,