Sportfogadás tippek: Bayern München - Borussia Mönchengladbach

2012-12-14
Péntek este ritkán játszik meccset a Bayern München, most ennek is eljött az ideje! A bajoroknak 11 pontos előnyük van a Leverkusennel szemben, így mindenféle nyomás és görcs nélkül léphetnek pályára! A cél a győzelem mellett a szórakoztatás, és persze az, hogy a Bayerntől egész Európa rettegjen!

 

Bayern München - Borussia Mönchengladbach

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: Bet365

Kezdés: ma 20:15

 

Két dolgot kell megemlíteni mindenek előtt:

A B. Mönchengladbach tavaly hatalmas szezont futott, de ott volt egy Reus, egy Neustadter és egy Dante. Őket a 'konkurencia' elszipkázta, Dante például pont a Bayernt választotta. Tavaly a 'gladbach oda-vissza elverte a Bayernt, a bőrgatyások visszavágni készülnek.

A másik megemlítendő dolog Sammer érkezése a Bayern stábjához! Mondogatták, hogy nagyon hiányzik a háttérből egy Sammer féle mentalitással rendelkező ember, az a győzni akarás az, ami miatt nem lett bajnok a Bayern az előző szezonokban. Nagyon úgy tűnik, hogy a nem Martinez és Dante igazolása volt itt a döntő, hanem Sammer személye!

A bajorok döntögetik a rekordokat, nagyon jó rajtot produkáltak a bőrgatyások, de ez már több jó rajtnál. A németek büszkék arra, hogy egy szoros, kiegyensúlyozott bajnokságuk van, erre a Bayern most 11 pontos előnnyel mehet majd téli pihenőre...

A hazaiaknak elég bő keretük van, így aligha érzik majd meg Robben, Can, Badstuber és Luiz Gustavo hiányát. A vendégeknél Dominguez és Daems esett ki, és ez mindjárt információ értékű!

Két fontos védője esett ki a 'gladbachnak erre a meccsre, tehát a Bayern henger akár 4-5 gólig is eljuthat! Nordtveit és Stranzl mellé Wendt és Brouwers csatlakozhat, tehát annyira azért nem gyenge a hátsó soruk, csak könnyen lehet, hogy a Bayern ellen mégis súlytalan lesz!

A vendégek egyébként nincsenek rossz formában, kiheverték már Reusék hiányát, de ezen a mai meccsen aligha írtak be pontokat előre... Talán egy szépítő gólra futja majd az erejükből, Arango lába bármikor elsülhet, de az biztos, hogy Riberyék gálázni fognak, és visszavágnak a 'gladbachnak a tavalyi meccsekért!

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,