Sportfogadás tippek: Bayern München - Borussia M'gladbach

2013-08-09
Ma kezdődik a Bundesliga 2013/14-es szezonja, az idényt pedig a bajnoki címvédő Bayern München és a Mönchengladbch találkozója nyitja

Bayern München - Borussia Mönchengladbach

Tipp: Bayern 2.5 gól felett

Odds: 1.85

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

Órákat lehetne beszélni arról, ami a Bayernnél történt az elmúlt időszakban. Nyílván mindenkinek megvan a véleménye arról, hogy Guardiola lett a kapitány. Sokaknak tetszik, még többeknek nem, és az a tábor, aki ellenezte Pep kinevezését, már a Szuperkupa döntő után hallatta hangját, amikor is 4-2-re kikaptak a BVB-től.

Igen ám, de Pep ezidáig csak kísérletezett. Emlékezhetünk, a Szuperkupa meccsen Ribery nem is játszott, többen pedig nem az eredeti posztjukon játszottak. Hiába nagy gógyi Guardiola, ma a tutit fogja húzni. Széleken Robben és Ribery, elöl Mandzukic. Középen Müller, Mögötte pedig a Schweini-Kroos-Martinez trió közül ketten.

Nem lesz itt variálás, ez már nem az a meccs!

A világ legerősebb együttese jelenleg a München, és ezt bizonyítani fogják ma este! A Telekom Kupán már rendesen elverték a 'gladbachot, nem lesz ez másként most sem!

A vendég csapat, vagyis a Mönchengladbach legalább túl lesz azon a találkozón, ahol aligha kalkuláltak pontokkal a sorsolás után. Ha kikapnak, akkor sem történik semmi, az Allianzból idén is kevés csapat fog pontot rabolni!

A Mönchengladbach egyébként egy jó középcsapat lehet idén, nyáron nem volt nagy mozgás, szóval Favre mesternek nem kellett azzal foglalkozni, hogy a sok új játékos beépítse. Az az egy-két érkező pedig könnyen beilleszkedik majd. Viszont amikor a Bayern az ellenfél, akkor más dimenzióba kell helyezni az ellenfelet. Remek csapat a 'gladbach remek edzővel, de itt ma nem sok közük lesz a meccshez!

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,