Sportfogadás tippek: Bayern München - Borussia Dortmund

2017-12-20
Kevés, igazán ütős összecsapás vár még ránk a 2017-es esztendőben, így ami van, azt illik megnézni. A Bayern és a Dortmund összecsapása egyébként is mindig csemege, szerda estére jobb szórakozást nehezen kívánhatnánk.

Bayern München - Borussia Dortmund

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1.62

Kezdés: szerda, 20:45

 

A 2017-es esztendőben egyre kevesebb minőségi focimeccs vár ránk, de akad még egy pár. Hétvégén jön a Barca és a Real Madrid összecsapása, ma pedig itt a Bayern-Dortmund összecsapás. A német DFB Kupában nincs kiemelés, így fordulhatott elő, hogy a két gigász már ilyen korán összecsap.

A München az év elején Ancelottival szenvedett, és bár Heynckess alatt sem kápráztat el minket, azért a győzelmeket szállítja. Viszont az a Bayern, amely lazán rúg 5-6 gólt komolyabb csapatok ellen is, az eltűnt. A Dortmundnál is volt már edzőcsere, Bosz mestert Stöger váltotta, aki ha mást nem, egy kis stabilitást hozott.

Ami ezt a Bayern-BVB mérkőzést illeti, egyértelmű favorit a bajor csapat. Idén, azaz a 2017/18-as szezonban még veretlen hazai pályán, egy iksz mellett 10 győzelem tétmeccseken. A Dortmund viszont nem csillog idegenben, ha az utolsó 5 találkozót nézzük, csak egyet sikerült megnyerni. Ami viszont elképesztő, hogy a 14 idegenbeli meccsből csak egy olyan volt, ahol a BVB nem lőtt legalább egy gólt!

A két együttes az előző idényben is összefutott a DFB Kupában, szintén Münchenben a Dortmundnak 3-2-re sikerült győzni. A tippünk, hogy ezen a találkozón is betalál mindkét együttes. A Bayern otthon egy gólra jó lesz, ha nem is gálázik sűrűn a bajor együttes, azért az Allianzban hazai közönség előtt az év utolsó meccsén a srácok még mozgósítják a maradék tartalékot. Viszont a BVB sem akar áldozati bárány lenni, sőt épp ellenkezőleg. A bajnoki címre nincs esély, a BL-ből kiesett a csapat, így ha trófeával akarja zárni az idényt a Borussia, akkor a DFB Kupát kéne megnyerni. Voltak olyan hírmorzsák, hogy Aubameyang kihagyja a meccset, de a szerződést hosszabbító támadó valószínűleg vállalja a meccset. Yarmolenko és Kagawa is ott lesz a pályán, Pulisic és Guerreiro szintén. A München első számú kapusa, Neuer még nem áll a csapat rendelkezésére, és bár mostanában nem véd rosszul, azért őt még mindig könnyebb mattolni, mint Neuert.

Címkék: sportfogadás, tipp,