Sportfogadás tippek: Bayern München - Borussia Dortmund

2012-08-12
Német Szuperkupa vagy az Olimpia zárómomentumai? Mindenki eldönthei melyiket választja, de a búcsú mindig fájó, így mi inkább a Borussia-Bayern mérkőzést ajánljuk!

Borussia Dortmund - Bayern München

Tipp: X

Odds: 3.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

Az utóbbi egy-két évben nem sok babér termett a bajoroknak, amikor a Dortmunddal játszottak. Hazai pályán és az Allianzban is lemosták őket, nem véletlen a két bajnoki cím az utóbbi két kiírásból. Szegény bajorok tavaly mindent buktak, amit csak lehetett, se Kupa, se BL se bajnoki cím.

Idén alighanem változtatni akarnak ezen a bőrgatyások, ezért igazoltak egy-két klasszist minden posztra. A védelembe a 'gladbachból ismert Dante, középpályát Shakiri erősítí majd, míg csatárposzton Mandzukic leigazolása tűnik jó fogásnak, persze Pizzaro is megmutatja, hogy miért ő a Bundesliga leggólerősebb légiósa.Olic, Petersen, Pranjic és Usami távozott, de mindannyian kiegészítő játékosok voltak.

A Borussia sem ült a babérokon. Götze végre újra egészséges, így ő majdnem olyan, mintha új igazolás lenne, nagyon sokat hagyott ki tavasszal. Ami viszont feltétlenül említést érdemel, az Marco Reus leigazolása. távozók közt egy nevet kell említeni, Kagawa már a Man. Unitedet erősítí.

Voltak tehát mozgolódások, de Klopp és Heynckes azért nem fogja feltétlenül felforgatni a csapatokat. A Bayern labdarúgóinak igazi mumusa lett az utóbbi években a Borussia, így lehet bennük picike félsz. Kikapni persze nem akarnak, mint ahogy a Dortmund sem.

A mérkőzést Münchenben rendezik, mindössze ez szól a hazaiak mellett, de ez önmagában kevés. A Dortmundnál összeállhat elöl egy Reus-Lewandowski-Götze trió, ha Klopp is úgy akarja. Azért a forma még idény eleji, kikapni egyikőjük sem akar, és még nem pörögnek 100%-on a srácok. Könnyen lehet, hogy büntetőkig húzzák, és döntetlennel zárják a rendes játékidőt. Nem fogják ellőni a puskaport a srácok, jövőhéten kezdődik a 2012-13-as szezon, minden csapat ott akar villantani, így a Bayern és a Borussia is. Reméljük, csak egymást akarják altatni, és nem minket!

Kis téttel egy döntetlen 3.40-es szorzóval nyugodtan vállalható!

Sok sikert a tipphez! 

Címkék: sportfogadás, tipp,