Sportfogadás tippek: Bayern München - Benfica

2016-04-05
A Bayern épphogy átcsúszott az előző rostán, a Juve alaposan megnehezítette Müllerék dolgát. A Benfica ellen könnyebb dolguk lehet a Bőrgatyásoknak, de a portugál csapatot sem szabad lebecsülni!

Bayern München - Benfica

Tipp: Bayern kaput eltaláló lövéseinek száma: 7.5 felett

Odds: 2.00

Iroda: unibet

Kezdés: kedd, 20:45

 

A München alaposan megizzadt a Juve elleni találkozókon. A visszavágón szenvedtek a Bőrgatyások, mint malac a jégen. De német csapatként nem adta fel a Bayern, gyömöszölték a labdát befelé, aztán két villanás két gólt eredményezett, a hosszabbításban pedig mentális is fizikális fölényt alakított ki a német együttes, és eldöntötte a továbbjutást.

A Benficának sem volt épp könnyű dolga a Zenit ellen, de a Szentpétervár orosz csapatként nem volt olyan formában, mint szükséges lett volna. Arra faragott rá, amire pl. a Dinamo Kijev is. Abban a párharcban is a Man. City ellen érződött, hogy a hosszú bajnoki szünet miatt ezek a csapatok hátrányban vannak a BL ezen szakaszában. A Dinamo Kijev játékosain látszódott a meccshiány, az, hogy nem játszottak tétmeccsek hónapok óta. Erre faragott rá a Zenit is a Benfica ellen...

De a Benfica továbblépett, aztán kb. itt a vége. Amúgy is tudjuk, hogy a Guttmann-átok miatt még jópár évig úgysem nyer Európai Kupát (legyen az EL, BL, vagy akármi).

A tippünk, hogy a Bayern hengerelni fog! A Juve elleni párharc után átestek a holtponton a müncheniek. Le sem eresztett a csapat, hisz most a bajnokságban kitartóan üldözi a BVB, nem lehet lazítani. Sajnos Badstuber és Boateng továbbra sem bevethető, Benatia játéka kérdéses, de Martinez már játékra kész. Ő, Alaba és Xabi Alonso majd megoldják a védekezést a tengelyben, Lahm és Bernat pedig a széleken játszik majd.  Középen a tengelyben Vidal, Thiago és Müller. Bal szélre visszakerült Ribery, aki remek formában játszik, jobb szélen pedig vagy Robben, vagy Costa. Elöl természetesen Lewandowski.

A Benficánál is hiányzik majd egy belső védő, méghozzá a legrutinosabb. Luisao igazi kemény gyerek, és tényleg végtelenül rutinos bekk, aki Lewát ki tudta volna radírozni, így Luisao nélkül sokkal puhább lesz a vendég-védekezés. Gaitan, Jonas, Samaris és Eliseu révén a Benfica bal oldala lehet aktívabb támadásban, de tudjuk, hogy milyen labdabirtoklással szokott operálni a Bayern, vélhetően egy-két kontrára futja majd a vendégek részéről, nem többre. De tényleg féloldalas lesz támadásban a Benfica, elöl pedig Mitroglu játszik, aki nem az a típusú támadó, aki gondot tud okozni a Bayern-védekezésnek.

A meccset a Bayern fogja irányítani, és Müllerék olyan előnyt fognak kiharcolni, hogy a visszavágó formalitás legyen. A mi tippünk, hogy 3-4 gólt összehoz a Bayern, és legalább 8 alkalommal a hazai játékosok lövései eltalálják a vendégek kapuját.

Címkék: sportfogadás, tipp,