Sportfogadás tippek: Bayern München - Barcelona

2013-04-23
Rég volt már olyan meccs, ahol ne a Barca lett volna a mérkőzés esélyese. Most ennek is eljött az ideje, a bukiknál a katalán siker 3.50-es oddsal fizet.

Bayern München - FC Barcelona

Tipp: mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

Ez az a tipp, amely nem nagyon szorul indoklásra.

A Barca fog gólt kapni, mert:

Ez a Bayern hihetetlenül erős. A Bundesliga nem kihívás most számukra, és ezidáig a BL sem volt az. A legerősebb ellenfelüket, vagyis a Juventust az előző körben oda-vissza 2-0-ra verték, az olasz bajnok súlytalan volt a Bayern mellett.

A Barca pedig nem a védelméről híres, ráadásul Pique mellett nem Puyol játszik majd, hanem Bartra. A katalánok az egyenes kieséses szakaszban az AC Milan ellen és a PSG ellen is 2 gólt kapott. Idegenben nem mindig muzsikál úgy a Barca, ahogy azt a szurkolók szeretnék.

A Bayern fog gólt kapni, mert:

A katalánok ezt a találkozót már komolyan fogják venni. Az AC Milan ellen még nagy volt a mellény, ki is kaptak 2-0-ra. Aztán a PSG ellen már jobban figyeltek Párizsban, lőttek két gólt, más kérdés, hogy kaptak is rá kettőt. Bár ki tudja mi lett volna, ha Messit félidőben nem kell lecserélni.

A Barca játékosai -amennyire csak lehet- kipihentek. Messi hétvégén nem lépett pályára, Xavi is pár percet kapott csak, Iniesta sem játszotta végig a mérkőzést. Busquets, Alba és Pedro is pihent, szóval a kulcsjátékosok nem hajtották ki magukat a hétvégén. Mindenki a Bayern ellen találkozóra koncentrált, és ennek meg kell legyen az eredménye.

Tudják a katalánok, hogy ha a Bayern ellen nem lőnek gólt Münchenben, gyakorlatilag ki is estek.

Ami a hiányzókat illeti, a München gólzsákja, Mandzukic nem léphet pályára, helyén talán Gomez játszik majd. Kroos és Badstuber sérült, tehát ők sem játszhatnak ma este. Lesz viszont Gomez mögött egy olyan középpálya, hogy Schweini és Javi MArtinez szűr, előttük pedig Ribery, Müller és Robben -nem gyenge...

A Barcánál Puyol és Mascherano nem léphet pályára. Puyolt Bartra helyettesíti, Mascerano pedig nem tartozik a Barca alapcsapatához, így az ő hiánya azért nem akkora baj. A katalánoknál a Xavi-Busquets-Iniesta féle középpálya összeáll, elöl Messi és Pedro helye tűnik biztosnak. Aztán hogy Alexis, Fabregas vagy Villa bekerül-e a kezdőbe, az csak a meccs előtt derül ki.

Óriási meccs lesz, szinte el fog repülni a kilencven perc. Mi mindkét együttestől számítunk egy-egy gólra, de ez aligha meglepő, amikor az egyik oldalon Robben, Ribery és Müller, a másikon pedig Messi, Xavi és Iniesta építi a támadásokat.

Persze ez a meccs, amiről mindenkinek van saját véleménye :D Mi a 'mindkét csapat lő gólt' opciót ajánljuk, talán ennek van a legnagyobb realitása, és az odds is megfelelő.

 

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

 

u.i.: remélhetőleg nem Kassai sporiról szól majd a mérkőzés, és legalább olyan jól fúj majd, mint a Barca-Milan meccsen!

 

SZÓLJATOK HOZZÁ!

Azok között, akik aktuális Napi tippjeinkhez (Napi Fortuna tipp, Totótipp, Tippmix tipp) kommentet ír, 5 EURÓS BET-AT-HOME KUPONOKAT sorsolunk ki! A komment vonatkozhat arra, hogy egyetért-e az adott tippel vagy nem, de más, saját tippet is leadhattok rövid indoklással. Már ebben a percben lehet kezdeni!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,