Sportfogadás tippek: Bayern München - Augsburg

2013-05-11
A Bayern München már régóta megnyerte a bajnoki címet, ennek ellenére nem lazítanak. A formát tartani kell, mert a DFB Kupa döntő és a BL döntő még hátra van számukra. Az Augsburg elleni bajnoki ideális meccs lesz arra, hogy formában maradjanak a müncheniek.

Bayern München - FC Augsburg

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.83

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

Ami a tabellát illeti, a Bayernnel nem érdemes foglalkozni, 20 pont előnyük van a BVB-vel szemben. Nemcsak bajnokok lettek, rengeteg ligarekordot felállítottak már. Igazából egy bűvös szám lebeg még a szemük előtt, ez pedig a 100-as. A Bayern ugyanis 91 gólnál tart jelenleg, két forduló alatt kellene még lőni kilencet. Ez nem hangzik könnyű feladatnak, de a bajorokról van szó, és valószínűleg sokan emlékszünk még vissza a Hamburg elleni 9-2-es sikerre.

A Bőrgatyások nem nagyon nyilatkoztak erről a százasról, de ha ma netán rúgnak vagy 4-5 gólt, a 'gladbach ellen biztosan odateszik magukat, hogy meglegyen a 100 lőtt gól egy szezonban.

Az Augsburg idegenben nem annyira acélos, de teljesen lényegtelen a statisztikával foglalkozni, amikor egy csapat idén a Bayern ellen játszik. Persze nagyon kellene egy győzelem a kicsapatnak, mert jelenleg osztályozós helyen állnak, de azt se feledjük, hogy a Bayern idén utolsó bajnokiját játssza hazai közönség előtt.

A Bundesliga nem jótékonysági intézmény, és ez az idei Bayern a bunda szót törölte a szótárból. Az Augsburg tehát abban bízhat, hogy a rivális csapatok is botlanak, és az utolsó fordulóban valami csoda folytán kiharcolják a bennmaradást, vagy ha azt nem is, megtartják az osztályozót érő 16. pozíciót, és úgy próbálnak bennragadni.

Rossz hír az augsburgiak számára, hogy Heynckess a hírek szerint gálát szeretne látni csapatától. Ő megteszi azt, amit meg tud, és a legjobbjait küldi pályára. Az előzetesek szerint a Neuer-Lahm-van Buyten-Dante-Alaba-Schweinsteiger-Javi Martinez-Robben-Müller-Ribery-Mandzukic féle alapcsapatot küldi pályára.

Kár ezt tovább ecsetelni, a világ jelenleg legerősebb csapata ellen vendégként az Augsburg maximum abban reménykedhet, hogy megússza világraszóló zakó nélkül, és egy talán lő egy gólt.

Olyan 5-0, 5-1, vagy 6-0, 6-1 körül várhatjuk a végét, de ha minden sül a bajoroknál, 7-8 gólt is begyötörhetnek.

 Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,