Sportfogadás tippek: Bayern München - 1. FC Nürnberg

2013-08-24
Tegnap a Dortmund újra a minimumot hozta, de három ponttal gazdagodott. Ma a Bayern rangedót játszik a Nürnberg ellen, méghozzá remélhetőleg gólgazdag rangadót!

Bayern München - 1. FC Nürnberg

Tipp: Bayern 2.5 gól felett

Odds: 1.5

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

A BVB tehát tegnapi győzelmének köszönhetően 100%-os maradt, ma délután a bőrnadrágosokon a sor, hogy kövessék, vagy le is előzzék a BVB-t. Ehhez viszont nem ártana egy KO típusú győzelem.

Mindenki egészséges Badstubert és Javi Martinezt kivéve, tehát ez nem lehet kifogás. A héten nem játszott meccset a Bayern, válogatott találkozó sem volt, szóval a lehetőségekhez képest frissek lesznek a játékosok.

Robben, Ribery, Mandzukic, Müller és Götze akár egyszerre a pályán lehet, bár közülük valaki biztosan padozik, hisz védekező középpályás sem ártana. (Mondjuk a Barcánál is csak Busquets volt az, aki szűrt....)

A Nürnberg otthon párszor megtréflta az utóbbi időben a Bayernt, de ez nem az a meccs lesz, ahol van esélyük a pontszerzésre. Az Allianz Arénában hazai gálaelődásra számít a világ, a nürnbergiek pedig asszisztálnak majd Riberyék játékához.

Vendég oldalon Gebhart sérült, de ha játszana, akkor sem tudna sokat hozzátenni. Itt ma minden azon múlik, mit akarnak a Bayern játékosai, de ez talán nem is lehet kérdés. Nyerni akarnak, és gólokat rúgni!

A Bayernnek hármat kell rúgni, hogy holtversenyben álljon az élen a BVB-vel, de ha 4, vagy több góllal nyernek, akkor a Bayern az élre áll, és lehet, hogy végig ott is marad!

A német kicker a két várható kezdőcsapat a következő:

FC Bayern: Neuer – Lahm, van Buyten, Dante, Alaba – Schweinsteiger – Robben, Müller, Thiago, Ribery – Mandzukic

FC Nürnberg: Schäfer – Feulner, Nilsson, Pogatetz, Pinola – Stark, Balitsch – Kiyotake, Mak, Drmic – Ginczek

Tippünk tehát minimum három hazai gól, de ha kijön a lépés ott elöl, óriási zakóba is beleszaladhatnak a nürnbergiek.

Címkék: sportfogadás,