Sportfogadás tippek: Bayern München - 1. FC Köln

2016-10-01
A Bayern hazai pályán idén még nem játszott olyan tétmeccset, ahol ne lőtt volna legalább három gólt. Az Atleti elleni langyosabb BL-meccs után most vélhetően jobban fognak pörögni a Bőrgatyások!

Bayern München - 1. FC Köln

Online sportfogadási tipp: Bayern góljai 2.5 felett

Bet365 odds: 1.83

Tippmix odds:-

Kezdés: szombat 15:30

 

A Bayern München nem igazán tette oda magát az Atletico elleni meccsen. El is mondták a bajor játékosok, hogy az Atletico jobban akarta a győzelmet, és megérdemelten nyerte azt a meccset.

Ez a bajnoki teljesen más tészta. Egyrészt a Köln nem az Atletico, másrészt otthon játszanak Müllerék. Márpedig az, hogy otthon léphetnek pályára, az az ellenfeleknek egyet jelent a vereséggel. Idén tétmeccsen a Bayern hazai közönsége előtt mindig lőtt minimum három gólt. Erre természetesen most is jó esély van, anak ellenére is, hogy a Köln eddig meglepően jól szerepel, ráadásul a védekezése is egyben van. Persze az is igaz, hogy a Bayern azért más kategóriát képvisel, mint a Köln eddigi ellenfelei.

A Bayern hatot vágott a Brémának, aztán BL-meccsen ötöt kapott a Rostov. A Berlin és az Ingolstadt is kapott 3-3 gólt, szóval nem egyszerű a vendég-csapatok dolga az Allianzban.

A Bayernben Douglas Costát kivéve a kreatív zónában mindenki pályára léphet, Ancelotti csapata rendkívül bő paddal bír. Az utolsó három idényban a München oda-vissza megverte a Kecskéseket, otthon min. három gólt mindig lőtt az utolsó három idényben.

Minden jel arra uta, hogy ez a mai bajnoki 3-0-ról indul. Az idő jó, esni nem fog, a hőmérséklet is ideális. A Bayern pedig hazai pályán nem szokott viccelni, ha kijön a lépés a bajoroknak, csúnya zakóba nézhet bele a Köln!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,